Video inteligent Baby monitor cu vedere la noapte și WiFi - Gynoii

Codul: 88-156
750.00 lei Preț fără TVA: 625.00 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Monitor video inteligent pentru copii cu viziune nocturnă și WiFi - Gynoii este bona pentru copii pentru copii, care va asigura monitorizarea continuă a copilului dumneavoastră.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Video inteligent Baby monitor cu vedere la noapte și Wi-Fi - Gynoii, este babinia video pentru copii, care va asigura monitorizarea continuă a copilului dvs. în timpul absenței prin telefonul smartphone sau tabletă prin conexiune Wi-Fi. Puteți să vă aflați în camera următoare și să vizionați videoclipul camerei copilului în timp real HD 720P.

Baby nanny video are viziune de noapte în infraroșu, care este capabil de a captura imaginea în întuneric complet și modul de noapte este activat imediat după ce dispozitivul evaluează că condițiile de iluminare nu mai sunt potrivite pentru modul zilnic. Avantajul este ca si aparatul foto nu are doar o lentila fixa, dar prin servomotorul silentios puteti sa mutati lentilele de care aveti nevoie pana la 355 grade orizontal si 110 grade verticala. Videodinamica poate fi atașată la perete folosind suportul care este inclus în ambalaj sau pus pe orice loc în cameră și veți avea întotdeauna o vedere bună asupra copilului. Dispozitivul nu are nevoie de baterii și este alimentat prin adaptorul AC.

Aplicație gynoii baby monitor

Mișcarea camerei este controlată prin telefon sau tabletă inteligentă. Doar descărcați aplicația gratuită Baby Gynoii prin Google Play pentru iOS sau Android și, după o scurtă instalare simplă, aveți control complet asupra operațiunii.
Videoclipul video are o comunicație vocală bidirecțională, precum și notificări de mișcare și sunet. Aceasta înseamnă că puteți comunica cu copilul prin monitor sau puteți seta dispozitivul să vă trimită o alertă de fiecare dată când bebelușul se trezește și începe să se miște sau să plângă. Puteți seta sensibilitatea diferită a avertismentelor.

Videodinamica are, de asemenea, un slot pentru un card micro SD și o funcție unică de fotografiere în timp continuu, rezultatul poate fi de 20 - 40 de secunde. Cu metoda de înregistrare în timp util, puteți crea un jurnal video al copilului dvs. în diferite perioade și la vârste diferite.

Gynoii monitor pentru copii


Dispozitivul poate fi conectat prin WiFi sau cablu de rețea la internet și vă puteți viziona copilul din orice loc din lume. Puteți permite accesul familiei dvs. prin intermediul internetului pentru a vă vedea copilul. Acest acces este limitat, deoarece nu poate să deplaseze aparatul de la distanță sau să comunice cu copilul, dar poate viziona doar în direct. În timpul unei vizualizări live pot fi accesate accesul la 4 dispozitive, cu excepția contului dvs. principal. Transmisia video și audio pe internet este criptată și accesul este protejat prin parolă.

Gynoii monitor inteligent

Specificații:

la care se adauga Clip video în timp
la care se adauga Infraroșu viziune de noapte
la care se adauga Audio în două direcții
la care se adauga Notificări atunci când copilul se mișcă sau plânge (sensibilitate reglabilă)
la care se adauga Posibilitatea de a oferi acces la 4 dispozitive pentru a viziona vizualizarea live
la care se adauga Instalare rapidă și ușoară
la care se adauga Complet în siguranță
la care se adauga Ușor de folosit

Conţinut:

1x Smart Baby Monitor Gynoii GPW-1025
1x adaptor de alimentare
1x Stand
1x Material de instalare (șuruburi)
1x cablu de alimentare
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

10%