Massager ultrasonic portabil cu frecvență radio pentru slăbire

Codul: 11-241
U$156.20 Preț fără TVA: U$130.17
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Massager ultrasonic portabil cu cavitație pentru arderea grăsimilor și terapie cu foton RF (frecvență radio) pentru pierderea în greutate.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Massager ultrasonic portabil cu cavitație pentru arderea grăsimilor și terapie cu foton RF (frecvență radio) pentru pierderea în greutate.   Acest dispozitiv unic și uimitor este portabil și, prin urmare, pe deplin utilizabil pentru uz casnic și îl puteți folosi oriunde și oricând îl puteți lua în vacanță sau pe o călătorie, astfel încât să nu pierdeți nici măcar o zi pentru a vă menține corpul în stare bună Fizice și să fie în formă. Dispozitivul nu numai că face arderea grăsimilor cu ultrasunete, ci și slăbirea și modelarea corpului, în timp ce acțiunea sa îmbunătățește starea generală a pielii prin înlăturarea roșii nedorite a pielii și stimulează producția de colagen, care este esențială pentru menținerea tinerilor Aspectul pielii.

Masina cu ultrasunete

Tip: Masaj & Relaxare
Material: ABS
Aplicație: Organismul

Caracteristici:
1. Cele trei funcții principale: tratamentul cu LED-uri, frecvența radio și ultrasunetele. RF și ultrasunetele pot fi utilizate singure sau în combinație.
2. Se aplică pentru: brațe, abdomen, coapsa frontală, coapsa interioară, brațul interior, spatele, talia, șoldurile, picioarele și așa mai departe.
3. Nu este potrivit pentru utilizare: gâtul, fața, clavicula, cotul, încheietura mâinii, articulațiile coapsei, genunchii, gleznele, capul, picioarele, coloana vertebrală

Slăbire ultrasonică:
Ultrasunete de slăbire: Liposucția cu ultrasunete este un mod avansat cum să piardă în greutate. Echipamentul eliberează o anumită frecvență pe piele cu o cale, că fluidul din interiorul și din jurul celulei va produce o mulțime de cavități. Și apoi micro "explozii" apar în interiorul cavităților cauzate de ultrasunete, ceea ce duce la ruperea celulelor grase.

IPL albire: albirea IPL: albirea cu lumină puls intensă este o terapie simplă, nu provoacă nici o deteriorare a pielii. Expunerea directă pe suprafața pielii se infiltrează profund în piele, afectează selectiv pigmentul pielii și vaselor de sânge, îndepărtează petele, închide venele roșii extinse, în timp ce fotonul stimulează colagenul pielii, astfel încât regenerarea colagenului original ajunge la efecte Iluminarea pielii și îmbunătățește complet starea pielii.

Retragerea in greutate RF : arderea grasimii RF este cea mai recenta tehnologie a chirurgiei plastice internationale si este cea mai avansata metoda de liposuctie din lume pentru modelarea corpului si pierderea in greutate, iar utilizarea regulata poate duce la o pierdere in greutate reala si de durata Care persistă continuă dacă este folosit permanent, precum și efectul de slăbire pentru modelarea curbelor perfecte ale corpului.

Liposucția de reducere a lipidelor

Specificații:
Massager ultrasonic portabil cu funcție RF pentru scăderea în greutate și slăbire
Tensiunea de intrare: 100-240 V
Tensiune de ieșire: DC 12V 400 mA
Putere: 20W
Timp de încărcare: 6 ore
Timp pentru o utilizare după încărcare: 2 ore
Greutate: 308 g net
Dimensiunile cutiei: 200 * 155 * 105 mm

Pachetul include:
1x Masaj portabil cu ultrasunete
1x încărcător
1x manual

AVERTISMENT: Acest dispozitiv ajută și îmbunătățește efectul cosmetic al pielii și încearcă să obțină cele mai bune rezultate pentru piele. Prin urmare, încearcă, de exemplu, să reducă vizibilitatea ridurilor și să le ușureze, dar dispozitivul în sine nu elimină ridurile existente, se poate face numai cu tratament cosmetic profesionist sau chirurgie plastică.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă