Căști pentru bebeluși cu căști - Unicorn

Codul: 11-261
95,00 lei Preț fără TVA: 79,15 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Căști pentru bebeluși cu căști - Unicorn. Îți iubește copilul unicornul în basme? În acest caz, această bandă cu acest motiv va găsi locul în rândul accesoriilor pentru îmbrăcăminte.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Căști pentru bebeluși cu căști - Unicorn. Îți iubește copilul unicornul în basme? În acest caz, această bandă cu acest motiv va găsi locul în rândul accesoriilor pentru îmbrăcăminte. Banda pentru bebelușul pentru copii este disponibilă într-o varietate de modele amuzante și prietenoase, astfel încât este populară pentru fiecare categorie de vârstă. Oferă un plus de confort, deoarece este fabricat din fleece moale, ceea ce îl face atât de moale și extrem de confortabil de purtat pentru copii. Banda de acoperire are căști ultra-plate cu control al volumului.

detska celenka cu aparate auditive sute

Copiii îl iubesc pentru că este perfect pentru vizionarea filmelor în pat, pentru plimbări lungi în mașină sau pentru dansul melodiilor preferate. Părinții pot fi siguri că volumul difuzorului este limitat la volumul maxim recomandat de 85 dB , pentru a proteja auzul, în timp ce banda de direcție atenuează și zgomotul exterior . Copilul dumneavoastră va fi pe deplin protejat de riscul de insuficiență a auzului, în timp ce se bucură de confortul și distracția pe care oferă banda. Bandă de susținere nu restricționează copilul cu presiune neplăcută în ureche și care cade din ureche, așa cum se întâmplă cu căștile convenționale. Dimpotrivă, banda de protecție a fost concepută astfel încât să fie cât mai confortabilă în timpul uzurii scurte sau lungi. Mărimea bebelușului pentru bebeluși este reglabilă prin Velcro moale , ceea ce ușurează adaptarea pentru fiecare copil.

fetiță singură

Acesta va fi, de asemenea, populat pentru părinți, datorită menținerii lor ușoare . Difuzoarele pot fi îndepărtate, apoi puteți introduce banda directă în mașina de spălat și să o curățați la temperatură scăzută. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji deloc dacă banda de protecție este transpirată sau murdară. Banda pentru bebeluși pentru bebeluși poate fi conectată direct la toate dispozitivele audio, cum ar fi un televizor, tabletă, MP3 player, notebook și telefoane mobile care utilizează o conexiune audio standard de 3,5 mm . În e-magazinul nostru veți găsi alte modele amuzante și frumoase ale acestor căști, deci credem că veți alege cu siguranță unul pentru copilul dumneavoastră.

detska celenka cu aparate auditive

Caracteristici:

la care se adauga Căști confortabile extrem de confortabile
la care se adauga Dimensiune reglabilă pentru banda de susținere cu închidere cu velcro
la care se adauga Protecția auzului, volum maxim 85 dB
la care se adauga Ușor de întreținut, opțiunea de a pune mașina de spălat
la care se adauga Conector audio clasic de 3,5 mm

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă