Buton Selfie - Ball Master Shutter

Codul: 49-001
95.00 lei 35.00 lei Preț fără TVA: 29.17 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Butonul Selfie - Blocul de declanșare Master este controlul de la distanță al dispozitivului mobil în diferite culori, ceea ce înseamnă că fotografia poate fi mai ușoară

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Butonul Selfie - Blocul de declanșare Master Ball este controlul de la distanță al dispozitivului mobil în diferite culori, ceea ce înseamnă că fotografierea poate fi mai ușoară decât vă puteți imagina. Te-ai saturat de fotografii neclintite, de slaba calitate sau de fotografii complet inutilizabile care apar datorita declansarii de calitate a unei camere foto? Avem o soluție simplă și elegantă pentru dvs.

Blocul de închidere


Conectați controlerul balonului de declanșare la telefonul mobil prin Bluetooth, activați o aplicație gratuită panoramă Shutter Ball și începeți să fotografiați . Designul controlului shutter Ball este perfect potrivit pentru fiecare tip de îmbrăcăminte , astfel încât să puteți avea întotdeauna cu dvs. Consumul redus de energie garantează faptul că bateria durează câțiva ani.

Shutter Ball compatibilitate

Controlul shutter-ului este compatibil cu majoritatea dispozitivelor mobile. Lucrează cu ușurință cu sisteme de operare precum Android, iOS. Este, de asemenea, potrivit pentru utilizare în asociere cu tableta.

Jocuri

Nu contează dacă te împuști singur sau cu cineva. Shutter Ball controller este cel mai bun ajutor în orice situație. O trăsătură extraordinară este controlul câtorva telefoane mobile de către un singur controler. Utilizând această caracteristică, veți evita expedierea enormă a fotografiilor obișnuite.

Balamale cu balamale wifi

Specificații:

  • Compatibilitate: Android, iOS
  • Durata de viață a bateriei: până la 10 luni de acumulator CR2032

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă