Shutter Multi Premium - telecomandă pentru telefoane mobile (foto + mp3)

Codul: 49-005
145.00 lei Preț fără TVA: 120.83 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Shutter Multi Premium - telecomanda pentru telefoane mobile (foto + mp3) este un asistent perfect pentru orice maniac mobil. Butonul SELF pentru controlul fotografiei sau al muzicii.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Shutter Multi Premium - telecomanda pentru telefoane mobile (foto + mp3) este un asistent perfect pentru orice maniac mobil. Butonul SELFIE pentru controlul fotografiei sau al muzicii. Acest instrument grozav va fi cu siguranță interesant pentru dvs., dacă sunteți un fan al muzicii și fotografiilor preferate.

Știi clicul fără sfârșit prin melodiile din telefonul tău mobil. Această activitate este neplăcută, din cauza introducerii și scoaterii smartphone-ului în și din buzunare sau mâneci. Acum vă puteți lăsa telefonul oriunde și driverul POP Shutter se poate asocia ușor cu telefonul dvs. prin Bluetooth. Șoferul este activat imediat și puteți începe să navigați prin cântecele dvs. fără teama că puteți face telefonul mobil să iasă din mâini.

De asemenea, fotografierea cu camera foto mobilă poate fi mai ușoară decât vă puteți imagina. Te-ai saturat de imagini slabe, de slaba calitate sau de fotografii de sine complet inutilizabile care apar datorita declansarii de calitate a camerei mobile? Avem o soluție simplă și elegantă pentru dvs. Software-ul Shutter Multi Premium va demonstra că fotografierea pe telefonul mobil poate fi mai ușoară decât vă puteți imagina.

Shutter Premium Premium

Specificații:

  • Frecvență: bandă ISM de 2,4 GHz
  • Zona Bluettoth: de la 10 metri la 30 de metri
  • Durata de viață a bateriei: peste 1 an
  • Dimensiuni: 27,4 x 62,8 x 14,8 mm
Conținutul pachetului:
1 driver de declanșare Premium Premium
1 pandantiv

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă