Lifeline Trial Pack - 3x2 capsule

Codul: 88-003
U$13.80 Preț fără TVA: U$11.50
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Toată lumea știe - dimineață dificilă după o petrecere bună. Nu sunteți sigur ce să faceți după ce ați fost băut? Iată pregătirea Lifeline - apărarea împotriva mahmurelii.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

La sfârșitul dimineților dureroase, acum poți să faci o petrecere fără griji. Lifeline este un produs unic, nu este disponibil în Slovacia până acum. Este unic datorită compoziției și efectelor sale. Citiți mai multe cum funcționează și de ce aparține celor mai bine vândute produse din Irlanda.

Toată lumea știe - dimineață dificilă după o petrecere bună. Nu sunteți sigur ce să faceți după ce ați fost băut? Iată pregătirea Lifeline - apărarea împotriva mahmurelii.

A fost pregătit cu grijă pentru a asigura efectul maxim într-o singură doză. Doar luați două capsule de Lifeline seara când începeți să beți alcool - asta-i tot. Nu trebuie să vă amintiți că trebuie să luați o pastilă după fiecare al doilea pahar sau să luați ceva înainte de culcare. Tabletele Lifeline conțin numai cele mai bune ingrediente naturale, fiecare selectată cu atenție pentru eficiența și eficiența dovedită - a fost dezvoltată ca un produs natural sigur.

Mahmureala de liniste Animalele de petrecere a vieții


Cum funcționează Lifeline?

Acesta conține un amestec de cărbune activ (cărbune), apoi Aquamin și vitaminele B și C. Este foarte ușor să luați produsul. Într-adevăr, luați două pastile în timpul băuturii devreme și apoi bucurați-vă doar de noapte. Dar nu vă faceți griji - Lifeline nu distruge efectul alcoolului, astfel încât vă puteți bucura cu adevărat de noaptea și fără consecințe de dimineață.

De ce este acest produs cel mai bun anti-mahmureală de pe piață?

1. Trebuie să faci o singură doză în timpul primei ore de băut. Preparatele combinate necesită administrarea de pastile după câteva băuturi sau înainte de a dormi. Cine o va aminti?

2. De asemenea, componentele Lifeline absoarbe substanțe de alcool rămase în organism și provoacă toxicitatea, dar Lifeline asigură chiar și vitamine pentru a doua zi să te ridice pe picioare.

3. Prin cercetarea independentă de laborator sa demonstrat că Lifene este cu adevărat cel mai eficient produs anti-mahmureală de pe piață.

4. Lifeline aparțin celor mai bine vândute 20 de produse din Irlanda / Irlanda. Se vinde cu 44%, prin referințele personale și 90% dintre consumatori spun că vor folosi din nou acest produs.

 Pastile de salvare împotriva mahmurelii 


Ce conține?

Carbonul activ a fost folosit la spitale de ani de zile. Eficacitatea a fost dovedită în ceea ce privește absorbția toxinelor și a contaminărilor găsite în băuturile alcoolice. Lifeline capsulele conțin cel mai mare nivel de carbon vegetal disponibil în prezent. Mărcile concurente tind să utilizeze carbonul mai ieftin și sunt adesea împinse în pilulele mici și, ca rezultat, reduc abilitatea de a absorbi.

Aquamin este componenta unică irlandeză, situată în apele Oceanului Atlantic, aproape de linia de coastă pură și frumoasă din vestul Irlandei. Aquamin este patentat pentru calitatea sa! Este un amestec de carbonat de calciu solubil și carbonat de magneziu și alte minerale marine. Cercetările au arătat că o combinație de carbonați de calciu și magneziu împreună cu cărbunelui activ, sporesc în continuare capacitatea carbonului de a absorbi toxinele și ingredientele. Aquamin este considerabil mai scump decât creta rocă obișnuită - care este o componentă a aproape tuturor produselor concurente. Și este mult mai bine să-și facă treaba.

Vitaminele B și C - Alcoolul epuizează nutriția din organism. În special, vitamina B, care are grijă de menținerea sistemului nervos și, de asemenea, ajută la relaxare, și vitamina C, este un antioxidant important care ajută la protejarea celulelor împotriva daunelor.

Testul independent de laborator

În ianuarie 2005, Lifeline HD Limited a delegat Laboratorul Analitic de Est Inc. (Connecticut USA) pentru a conduce un studiu pentru a compara absorbția și neutralizarea acidității diferitelor produse care sunt vândute ca o prevenire împotriva mahmurelii.

Neutralizarea acidității este capacitatea produsului de a neutraliza acidul gastric. Absorbția este capacitatea produsului de a absorbi toxinele și substanțele provenind de la băuturile alcoolice.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă