Camera IP externă WiFi iSensor Patio - High Definition + unghi de vizualizare de 240 ° rotativ

Codul: 52-002
1,245.00 lei 945.00 lei Preț fără TVA: 787.50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Camera IP externă WiFi iSensor Patio - High Definition + unghi de vizualizare de 240 ° rotativ. Este o cameră de securitate rezistentă la apă și rezistentă la radiațiile UV.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Camera IP externă WiFi iSensor Patio - High Definition + unghi de vizualizare de 240 ° rotativ. Este o cameră de securitate rezistentă la apă și rezistentă la radiațiile UV. Este un sistem de securitate care se instalează automat, care este proiectat nu numai pentru interior, ci și pentru utilizare în aer liber, deoarece datorită ambalajului său este complet rezistent la apă și radiații UV. Camera este potrivită în principal pentru gospodării, pentru a monitoriza casa din exterior . Poate fi instalat, de exemplu, pe peretele exterior al casei și să monitorizeze zona de intrare, parcarea și grădina sau orice alt loc în care doriți să aveți o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă.

Poate fi folosit ca o cameră de intrare pe ușă, deoarece are un microfon încorporat pentru comunicații bidirecționale. Instalarea este foarte simplă. După descărcarea aplicației Amaryllo cu suportul sistemului de operare Android și iOS din Google Play, vă veți îndruma prin instalarea camerei IP. Aplicația conține diverse setări de senzori care vă permit să setați camera IP în funcție de nevoile dvs. Cu aplicația este dispozitivul asociat cu un router WiFi, iar sistemul de securitate este activat. Camera memorează până la 4 rețele WiFi diferite , deci nu este o problemă cu transferul și schimbarea locului de utilizare .

Home IP camera iSensor patio impermeabil și UV

Comunicările complete sunt furnizate prin criptare de 256 de biți neasigurabile. Calitatea, siguranța și viteza de transmitere a video și audio sunt, prin urmare, la cel mai înalt nivel. Prin intermediul aplicației puteți viziona transmiterea live a camerei în rezoluție HD 1280x720. Când distorsionați senzorul audio sau senzorul de mișcare, aparatul foto declanșează alarma strălucitoare, pornește iluminarea cu LED-uri luminoase și veți primi notificări de mesaje și imagini prin intermediul aplicației pe telefonul mobil. Puteți începe transmiterea live pentru a vedea ce se întâmplă. După setare, puteți salva videoclipurile sau fotografiile în memoria încorporată de 4 GB.

Camera are un motor încorporat, care permite mutarea până la 170 °. Obiectivul are o gamă de vedere de 70 °. Împreună pot acoperi unghiul de vizualizare de până la 240 °, permițându-vă să monitorizați întreaga cameră în care este instalată camera. Camera nu oferă o vizibilitate activă pe timp de noapte cu LED IR, dar dispune de o lumină încorporată care servește ca lumină de noapte dacă doriți să vedeți imaginea live a camerei. Funcția opțională care îmbunătățește calitatea imaginii este compensarea luminii de fundal.

Home IP camera iSensor mișcarea camerei terasă

Aparatul de securitate IP de acasă este alimentat în permanență prin adaptor micro USB și AC / DC. Consumul de energie este minim doar 1A / 5V astfel încât, dacă este necesar, puteți să îl alimentați prin POWERBANK în locuri în care nu aveți acces la rețeaua electrică. Compania Amaryllo oferă posibilitatea stocării externe reglabile pe serverele sale . Acesta oferă stocarea gratuită de 3 zile a videoclipurilor de alarmă. Fiecare alarmă este înregistrată în lungimea de 10 secunde și salvată pe spațiul de stocare extern. Acest lucru este suficient pentru a afla ce sa întâmplat și a avea dovezi video. Amaryllo oferă, de asemenea, opțiunea de a activa serviciul de 30 de zile sau de 365 de zile, care oferă spațiu de stocare extern pe serverele lor pentru videoclipuri și fotografii. Setul include funcțiile suplimentare. Pachetul poate fi testat într-o versiune de încercare de 30 de zile. Activarea serviciului este furnizată în patru pași simpli, folosind instrucțiunile și codul QR. Acest serviciu furnizat de Amaryllo este taxat.

Camera de supraveghere Bermudian IP de stocare externă a camerei

Caracteristici:

la care se adauga Cablu de securitate wireless IP rezistent la radiații UV și apă
la care se adauga Unghiul de vizualizare până la 240 °
la care se adauga Senzor de mișcare și audio cu transmisie audio în două direcții
la care se adauga Memorie încorporată de 8 GB
la care se adauga Viteză video live cu posibilitatea de zoom digital 4x
la care se adauga Trimite notificări despre întreruperea telefonului dvs. mobil

Specificații:

Senzor de imagine: 1/4 "CMOS
Rezoluție: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Zoom digital: 4x
Unghi de vedere: 70 °
Unghi prin rotirea camerei cu 170 °
Compresie video: H.264, MJPEG
Memorie: built-in 8 GB
Securitatea video: criptare de 256 de biți
Protocoale de rețea: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Microfon încorporat: Da
Senzor de mișcare: Da
Senzor de sunet: Da
Audio: microfon încorporat în două direcții
Trimiterea notificărilor către dispozitiv, mesaj și imagini: Da
Vizibilitate pe timp de noapte: Viziunea pe timp de noapte este furnizată pe baza iluminării cu LED-uri atunci când începe alarma
Alimentare: sursă de alimentare de 1A / 5V cu conexiune USB
Alimentare secundară: conectare prin POWERBANK
Sistem de operare: iOS 7 și versiuni ulterioare, Android 4.1 și versiuni ulterioare
WiFi: Wi-Fi 802,11 b / g / n
Dimensiuni: înălțime 12 cm, diametru 3,6 cm
Temperatura de operare: 0-35 ° C
Greutate: 150g

Conținut:

1x cameră IP de securitate IP
1x cablu micro USB
1x adaptor AC / DC
1x Material de instalare (șuruburi)
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă