MAGMA W Standard (lanternă + pulverizare defensivă + alarmă)

Codul: 11-177
U$163.90 U$141.90 Preț fără TVA: U$118.25
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

MAGMA W Standard (lanternă + pulverizare defensivă + alarmă). Magma aduce pe piață cel mai avansat sistem de apărare personală.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

MAGMA W Standard (lanternă + pulverizare defensivă + alarmă). Odată cu dezvoltarea civilizației, proporțional crescând incidența criminalității. În fiecare zi, învățăm din mass-media despre numărul de atacuri , jafuri și alte infracțiuni . Cu toții vrem să fim protejați, însă alegerea mijloacelor defensive adecvate poate fi destul de dificilă. Magma aduce pe piață cel mai avansat sistem de apărare personală.

Magma este un dispozitiv mic destinat protecției personale. Datorită protecției triple , eficiența este maximă și va speria orice atacator și va apela imediat pentru ajutor. Controalele sunt intuitive și la fel de ușor. Datorită dimensiunii minime și greutății ușoare, nu vă va deranja niciodată și este foarte util.

Standardul MAGMA W aduce o protecție triplă împotriva atacatorului

1) Căutarea luminii
Dispozitivul are o lumină LED puternică încorporată, cu o rază de acțiune de până la 50 m. O caracteristică specială este "micșorarea" conului luminos. Dacă reduceți distanța conului de lumină, acesta va crește difuzia acestuia, ceea ce poate lumina o zonă maximă în jur. După ce localizați atacatorul, puteți centra conul luminos într-un mic punct direct la infractor, astfel încât acesta va fi orbit .

MAGMA W Standard LIGHT

MAGMA W Standar LIGHT

2) Gaz de lacrimă de apărare
Standardul MAGMA W conține un container încorporat cu 15 ml spray de ploaie, care paralizează orice atacator. Un container poate fi utilizat pentru până la 20 de fotografii . Intervalul dispozitivului este de până la 6 m. Lumina de căutare poate fi folosită ca o atracție foarte precisă, deci nu veți pierde niciodată.

3) Alarma de siguranță
Strigătul uneori nu ajută și poate nu este destul de tare. Din acest motiv, producătorul dispozitivului a plasat în MAGMA alarma puternică cu un volum de până la 125 de decibeli.

MAGMA W Alarmă standard de sunet

Specificații:

  • Material: aliaj de aluminiu, plastic.
  • Dimensiuni: 11cm x 5,1cm x 2,5cm.
  • Greutate: 167 g.
  • Tensiune: 1,5V * 3pcs (4,5V)
  • Temperatura de lucru: -10 ℃ la 40 ℃
  • Culoare: negru și argintiu

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă