Baterie externă - 3700mAh Veho Pebble Verto

Codul: 11-133
U$55.00 Preț fără TVA: U$45.83
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Baterie externă - Veho Pebble Verto 3700mAh și încărcător pentru iPod, iPhone, telefoane mobile, playere MP3, dispozitive GPS, camere video și multe altele.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Baterie externă - Veho Pebble Verto 3700mAh și încărcător pentru iPod, iPhone, telefoane mobile, playere MP3, dispozitive GPS, camere video și multe altele. PEBBLE ™ Verto vine cu 4 sfaturi de conectare pentru a încărca cele mai populare dispozitive mobile, precum și o husă și un cablu de încărcare.

Vechiul încărcător portabil Veho PEBBLE ™ Verto este necesar să aibă accesoriu pentru a ține la îndemână toate dispozitivele mobile. Acesta este un pachet de 3700mAh, care este de peste 2 ori bateria obișnuită a Apple iPhone sau Smartphone, ceea ce înseamnă că vă va ține dispozitivele în mișcare și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la scurgerea sucului.

Sistemul PEBBLE ™ Verto este perfect pentru festivaluri, excursii în călătorii, călătorii în străinătate sau ca sursă de energie de urgență pentru acele zile ocupate când bateriile aparatelor dvs. nu pot ține pasul. PEBBLE ™ Verto va încărca aproape orice dispozitiv portabil cu conectori pentru cele mai populare dispozitive Smartphone / USB încărcate / Veho MUVI ™ și gamă de 360 ​​°.

Pur și simplu încărcați PEBBLE ™ Verto prin USB și utilizați diferite adaptoare pentru a păstra toate dispozitivele mobile încărcate. PEBBLE ™ Verto are o nouă amprentă de dimensiuni reduse "de cărți de credit", care este perfect portabilă și vine cu 4 sfaturi, încărcând cablu și neopren funky pentru a le transporta.

* Vă rugăm să rețineți că acest produs nu include conectorul Apple Lightning *


Baterie externă Verb

Caracteristici cheie:

- Se vor taxa cele mai populare dispozitive mobile, inclusiv dispozitivele Smartphone, Blackberry, Samsung, Nokia, Sony, jocuri și dispozitive USB încărcate
- Mini design portabil cu cartelă de credit cu carcasă de transport neopren inclusă. Perfect pentru geantă de mână sau buzunar (3,5in x 2,5in x 0,5in)
- Modul de oprire automată pentru a proteja împotriva scurtcircuitului, supra-curentului, supraîncărcării și supraîncărcării
- încărcător portabil de mare capacitate de 3700mAh (până la 1000 de ore suplimentare în așteptare sau 90 de ore de redare suplimentară a muzicii)
- Peste 2 ½ încărcări complete ale majorității telefoanelor inteligente

Specificație: Veho 3700mAh Pebble Verto
Dimensiuni: 65 mm X 90 mm X 14 mm
Tensiunea de intrare: 5V / 1000mAh
Tensiune de ieșire: 5V / 1000mAh
Capacitatea bateriei: 3700 mAh
Greutate: 92,6 g

Conținutul cutiei:
- VPP-201-CG
- 4 sfaturi de încărcare
- Cablu de încărcare USB
- Pungă
- Manual de instructiuni

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă