Baterie externă - 8400mAh Veho Pebble Explorer

Codul: 11-134
U$99.00 Preț fără TVA: U$82.50
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Baterie externă și baterie - 8400mAh Explorer Veho Pebble pentru iPod, iPhone, telefoane mobile, playere MP3, dispozitive GPS, camere video și multe altele.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Baterie externă și baterie - 8400mAh Explorer Veho Pebble pentru iPod, iPhone, telefoane mobile, playere MP3, dispozitive GPS, camere foto și multe altele. Exploratorul PEBBLE ™ are o capacitate mare de 8400mAh și un port USB dual conceput pentru a permite încărcarea a două dispozitive la un moment dat.

Cu o ieșire de 2,1 A, PEBBLE ™ Explorer este conceput pentru a încărca tabletele în modul cel mai eficient. Acest lucru înseamnă că puterea tabletei dvs. este înlocuită cât mai repede posibil atunci când vă aflați la încărcare redusă și departe de o sursă de alimentare. Nu vă faceți griji dacă smartphone-ul dvs. este, de asemenea, slab de încărcare, deoarece design-ul dual-port Explorer înseamnă că este capabil de a încărca două dispozitive în același timp. Bateria puternică de 8400 mAh poate oferi majoritatea comprimatelor o încărcare completă completă, iar majoritatea smartphone-urilor cu până la 5 încărcări.

Indicatorul elegant albastru de alimentare LED vă permite să țineți cont de capacitatea exactă a Explorerului atunci când vă încărcați dispozitivele și de asemenea atunci când reîncărcați Explorer-ul. O încărcare de rețea de 8 ore pentru Explorer vă va oferi dispozitivelor portabile ore suplimentare de utilizare în timp ce vă aflați departe de rețeaua de alimentare, ceea ce îl face partenerul perfect pentru camping, trekking, festivaluri și pentru utilizatorii de afaceri care își scurg ușor dispozitivele portabile pe o perioadă lungă zi ocupată.

Veho Pebble baterie portabil Explorer pentru tablete
Caracteristici cheie: Veho Pebble baterie portabil Explorer

- Baterie portabilă și reîncărcabilă puternică de 8400mAh pentru tablete, smartphone-uri și dispozitive USB reîncărcabile
- Ieșiri USB de 2,1 Amp concepute pentru a încărca rapid și eficient tabletele și smartphone-urile
- Indicator digital cu LED-uri care oferă o încărcare procentuală exactă
- Modul de închidere automată pentru a proteja împotriva scurtcircuitului, a curentului în exces, a supraîncărcării și a supraîncărcării
- Timpul de încărcare de 8 ore va oferi săptămâni de viață portabilă a bateriilor pentru dispozitive multiple (iPad, iPod, Kindle, Samsung Galaxy, iPhone, smartphone etc.)

Pachetul include:

- baterie reîncărcabilă Explorer PEBBLE ™
- Pungă pentru a purta conectori și cabluri
- Încărcarea cablurilor
- Conectori Mini USB, Micro USB, Dual 30 Pin / Samsung Galaxy Tablet
- Ghid de inițiere rapidă

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă