Tracker GPS pentru mașină - rezistent la apă cu magnet + durata de viață a bateriei de 5400 mAh până la 5 ani

Codul: 09-058
695.00 lei Preț fără TVA: 579.17 lei
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

GPS tracker pentru mașină impermeabilă cu Magnet + 5400 mAh de viață a bateriei de până la 5 ani. GPS urmărirea în timp real a persoanelor și a vehiculelor.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Tracker GPS pentru mașină - rezistent la apă cu magnet + durata de viață a bateriei de 5400 mAh până la 5 ani. GPS dispozitiv de urmărire în timp real a persoanelor și vehiculelor. Aparat de urmărire a vehiculelor GPS (aplicație mobilă) cu baterie de 5400 mAh, care asigură funcționarea dispozitivului GPS în modul de urmărire pentru aproximativ 80 de ore și în modul de așteptare de până la 5 ani, în funcție de intervalul de raportare a locației. Modulul GPS este echipat cu un magnet ultra-puternic (precum și cu un autoadeziv 3M) și este foarte simplu și flexibil de instalat, pentru monitorizarea GPS a vehiculelor.

Cu un corp magnetic puternic, puteți atașa localizatorul GPS 3G în locații diferite ale obiectului urmărit. Protecția exterioară impermeabilă IPX5 (protecția împotriva stropirii și a prafului) permite funcționarea dispozitivului chiar și în medii exterioare dificile . Dispozitivul de urmărire GPS își găsește utilizarea pentru urmărirea și monitorizarea vehiculelor închiriate, pentru închirierea de autoturisme, transportul bunurilor valoroase, închirierea de utilaje grele și monitorizarea mărfurilor specifice și speciale. Dispozitivul de urmărire GPS vă va avertiza, de asemenea, asupra interferențelor neautorizate în instalare sau înlăturarea dispozitivului . În magazinul nostru puteți cumpăra localizatori GPS de cea mai bună calitate. Aveți nevoie doar de o cartelă SIM (date / telefon) și de urmărire GPS poate fi activă imediat.

Locator GPS cu o durată de viață extinsă a bateriei de până la 5 ani

GPS tracker pentru masina

Vă puteți conecta la trackerul GPS prin intermediul aplicației pe telefonul mobil, pe tabletă sau pe PC

Harta afișează locația curentă cu timpul, viteza și coordonatele GPS.

gps monitor de monitorizare live gps

Montare magnetică puternică

Dispozitivul de urmărire GPS are un magnet industrial puternic și, prin urmare, este posibilă montarea dispozitivului de urmărire într-un mod simplu pe orice suprafață metalică - șasiu, uși, sub scaun, pe un container și așa mai departe.

tracker pentru masina cu magnet

Protecție IPX5 rezistentă la apă și praf

Localizatorul GPS este un dispozitiv de urmărire cu protecție împotriva prafului și stropilor de apă pentru a fi funcțional pentru monitorizarea obiectului în condiții meteorologice dure.

dispozitiv de urmărire auto impermeabil

Alarma de baterie descărcată

Dacă nivelul bateriei este mai mic de 5%, veți primi notificări prin SMS: "Atenție! Bateria încorporată este scăzută, vă rugăm să încărcați!"

dispozitiv de alarmă pentru baterie gps

Baterie detașabilă încorporată

Baterie detașabilă încorporată de 5400 mAh 3,6 V , care rămâne în modul stand-by timp de până la 5 ani (în cazul rapoartelor de 1x poziție). Cu toate acestea, nu este reîncărcabilă - trebuie înlocuită mai târziu.

bateria detașabilă GPS tracker

GPS Locator - alarmă de eliminare neautorizată

Dacă localizatorul GPS detectează o scoatere neautorizată, prin intermediul butonului Anti-tamper se va trimite o alarmă sub forma unui mesaj de alertă, iar modul de urmărire GPS va fi activat automat timp de 20 de minute. După 20 de minute, dispozitivul trece înapoi în modul de așteptare.

anti-tamper alarma GPS tracker

tamper alertă

Dispozitivul GPS oferă utilizatorului posibilitatea de a urmări, de asemenea, sub forma unui mesaj SMS direct pe telefonul dvs. mobil , unde va fi afișat un link către hărțile Google și după ce faceți clic pe acesta, este afișată și locația curentă a vehiculului urmărit. O altă formă este prin intermediul unei aplicații mobile numită " Track Solid " (iOS, Android), prin care puteți afla locația vehiculului urmărit și diferitele date necesare. Ultimul formular este urmărirea dispozitivului GPS prin interfața web " www.tracksolid.com ", pe care o puteți utiliza prin intermediul unui PC, tabletă sau laptop pentru o monitorizare convenabilă.

GPS tracking

3g rețea wdcma WCDMA & GSM - rețea 3G pentru o acoperire excelentă
gps pozicia Poziționarea GPS + LBS - poziționare în timp real
grad de protecție ipx5 Protecție impermeabilă IPX5 - carcasa impermeabilă asigură o funcționare stabilă chiar și în medii dure
Mod de asteptare Modul de așteptare de până la 5 ani (un raport zilnic de locație) - bateria de 5400 mAh oferă o funcționare suficientă pentru localizarea GPS
Bateria Gestionarea inteligentă a alimentării cu energie - pentru o mai bună economie de energie, modulul de comunicații 3G poate fi oprit
ultrasilny magnet Magnet puternic - capac magnetic puternic permite instalarea flexibilă pe un vehicul sau alt tip de proprietate
violarea alarmei Avertizare de intruziune - de îndată ce dispozitivul GPS este demontat, veți fi anunțat imediat

Specificații:

Frecvența comunicațiilor: GSM: 850/900: 33 ± 3dBm, WCDMA 850/900/1900 / 2100MHz
Sensibilitate: Clasa II RBER2% (-102dBm)
GPRS: Clasa 12, TCP / IP
Sensibilitate de recepție: Clasa II RBER2% (-102dBm)
Memorie: 32 + 32Mb
Eroare de fază: RMSPE <5, PPE <20
Max. ieșire: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30 ± 3Bm
Max. eroare de frecvență: ± 0,1ppm
Cip GPS: cip MTK foarte sensibil
Frecventa: GPS L1, cod C / A 1575.42MHz
Canal GPS: 32
Precizia locației: <10 metri
Sensibilitate de urmărire: -162dBm
Sensibilitate: -148dBm
Temperatura de funcționare: -20 ~ ~ 70 ℃
Antena GSM / GPS: built-in GSM cu 4 benzi, antena GPS dual
Baterie: baterie de litiu de 5400mAh / 3,6V
Ore de lucru: 80 de ore (GPS permanent activat)
Dimensiuni: 93 mm (lățime) x 58 mm (înălțime) x 22 mm (grosime)
Greutate: 160g

Conținutul pachetului:

1x GPS Locator Profio GPS L-3
1x pad 3m autoadeziv
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (3)

99%