Casca pentru biciclete Inteligent - Livall BH51M

Codul: 64-003
1.145,00 lei 645,00 lei Preț fără TVA: 537,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Casca pentru biciclete Inteligent - Livall BH51M cu Bluetooth a fost proiectat special pentru siguranța bicicliștilor, poate servi ca dispozitiv hands-free oferind în același timp o vizibilitate de până la 270 ° a luminilor cu LED-uri pentru semnalizarea

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Casca pentru biciclete Inteligent - Livall BH51M cu Bluetooth a fost proiectat special pentru siguranța bicicliștilor, poate servi ca dispozitiv hands-free oferind în același timp până la 270 ° vizibilitatea luminilor LED pentru semnalizarea luminoasă. În prezent, bicicleta este o activitate foarte populară și servește și ca formă de transport pentru a lucra, dar nu trebuie să uităm de siguranță. Unul dintre elementele de siguranță este casca, a cărei sarcină principală este de a vă proteja capul în caz de cădere. Dar casca poate oferi mult mai mult decât siguranță de bază.

Livall a venit cu o cască inteligentă unică, care combină siguranța, tehnologia și designul într-o calitate foarte înaltă, pentru a vă face o plimbare cu bicicleta o plăcere. Până la 12 orificii de ventilație asigură aerarea excelentă a căștii în vremea verii fierbinți. Un design minunat și funcțional face din Livall BH51M căștile perfecte pentru ciclismul de zi cu zi sau alte activități sportive.

Căști inteligente BH51M

Calitatea cascăi este, de asemenea, dovedită și certificată cu premii internaționale - casca LIVALL a câștigat numeroase premii pentru casca BH51M, incluzând premiul produs al anului în categoria Urban la centrul de ciclism ISPO Munich 2018 (cea mai mare piață sportivă din Europa) . În ianuarie 2018, această casca a obținut premiul pentru inovație "Tech for a Better World" la CES din Las Vegas. În anul 2017, casca a primit premiul "Accesorii" la Eurobike și premiul IFA Innovation Award "Sports Device".

Livall BH51M premii

Fiecare ciclist trebuie să aibă grijă să fie suficient de vizibil pe drum pentru siguranța zilelor și a nopții. Folosind căști inteligente Livall, aceasta nu va fi o problemă, deoarece are în spate LED-urile integrate intensive, care sunt vizibile tot timpul . Diodele pot indica chiar și semnalizarea direcției de deplasare . Setul cu cască dispune de un set Bluetooth cu difuzoare stereo și un microfon cu reducerea zgomotului ambiental. Prin Bluetooth, vă puteți conecta la telefonul mobil cu aplicația gratuită "Livall Riding" (iOS și Android), care vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie cu privire la ciclism. După ce ați împerecheat telefonul smartphone cu casca, aveți la dispoziție noi funcții, cum ar fi primirea apelurilor, ascultarea muzicii populare sau instrucțiunile de navigare prin telefon.

Comunicarea Walkie-Talkie gratuită este disponibilă și între căștile Livall , care se bazează pe un emițător radio. Casca Livall îmbunătățește de asemenea securitatea cu ajutorul unui senzor de șoc integrat , care, în caz de cădere, trimite semnalul SOS la numărul implicit de persoană de contact cu locația dvs. curentă dacă rămâneți inconștient. Casca de alimentare pentru căști asigură bateria reîncărcabilă de 600mAh care poate oferi până la 10 ore pentru o singură încărcare la semnalizarea cu LED-uri și timp de aproximativ 3 până la 6 ore pentru ascultarea muzicii.

Livall casca BH51MCasca Livall

Casca este activată cu un buton de cauciuc pe partea din spate a căștii, iar un port magnetic de încărcare este situat lângă butonul de sub capacul din cauciuc. Toate părțile sunt izolate suficient împotriva apei și a transpirației. Pentru manevrarea confortabilă a căștii, este inclus și un controler wireless , care este ușor atașat de ghidonul bicicletei cu o bandă de cauciuc. Cu controlerul corespunzător putem activa semnalizarea direcțională, de asemenea , pentru a răspunde la apel, pentru a regla volumul sunetului, a porni aparatul foto pe telefonul smartphone și apoi a face o fotografie sau a activa transmițătorul Walkie-talkie între căștile Livall. Dacă sunteți un ciclist activ în timp ce vă bucurați de tehnologia modernă, veți aprecia cu siguranță această cască inteligentă. Nu numai că ușurează comunicarea în timpul călătoriei fără oprire, dar și sporește siguranța. Casca se folosește de asemenea atunci când călărește un cal, role cu role, skateboarding etc. În magazinul nostru veți găsi și alte modele de căști Livall.

Livall appLivall caracteristică de aplicareLivrare semnal SOSSetul de cască LivallCăști de conducere Livall

Caracteristici:

la care se adauga Design de casca de calitate
la care se adauga Mâini libere Bluetooth / difuzor
la care se adauga Vizibilitatea la 270 ° a semnalizării LED-urilor
la care se adauga Avertizare SOS în caz de cădere
la care se adauga Durata de viață a bateriei în casca de până la 10 ore

Specificarea căștilor Livall:

Model: BH51M
Circumferinta capului: 57 - 61 cm
Lămpile spate: LED-uri de grup
Bluetooth: BT 4.1 + HFP / HSP / A2DP, domeniu de până la 10 metri
Difuzoare: stereo 2x 0,5W
Microfon: -42 dB
Baterie: 600 mAh
Alimentare: DC-5V / 0,5A
Port de încărcare: cablu USB magnetic
Timp de încărcare: 2 ore
Timp de lucru: max. 10 ore, ascult muzică timp de 3 până la 6 ore
Modul de așteptare: max. 180 de zile
Temperatura de funcționare: 0 ° C până la 40 ° C
Greutate: 398 g

Regulator de comandă Livall:

Model: BR80
Gama distanței de cască: 10 metri
Butoane: Buton funcțional cu 4 căi, buton Walkie-Talkie, buton pentru a face o fotografie
Aplicare: pentru toate tipurile de biciclete
Baterie: 220 mAh
Modul de așteptare: 2 ani
Dimensiuni: 58 x 37 x 55 mm
Greutate: 18 g

Pachetul de conținut:

1x casca de biciclete Smart Livall
1x cablu USB
1x controler Livall
1x Manual de utilizare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (2)

100%