Căști de bocan inteligente - Livall BH60SE

Codul: 64-002
U$152.90 Preț fără TVA: U$127.42
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Căștile pentru biciclete Smart - Livall BH60SE oferă un set Mâini libere Bluetooth, semnalizează direcția de deplasare și, de asemenea, poate trimite semnale SOS în caz de accident.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Căștile pentru biciclete Smart - Livall BH60SE oferă un set Mâini libere Bluetooth, semnalizează direcția de deplasare și, de asemenea, poate trimite semnale SOS în caz de accident. În prezent, bicicleta este o activitate foarte populară și servește și ca formă de transport pentru a lucra, dar nu trebuie să uităm de siguranță. Unul dintre elementele de siguranță este casca, a cărei sarcină principală este de a vă proteja capul în caz de cădere. Dar casca poate oferi mult mai mult decât siguranță de bază. Livall a venit cu o cască inteligentă unică, care combină siguranța, tehnologia și designul într-o calitate foarte înaltă, pentru a vă face o plimbare cu bicicleta o plăcere. Până la 24 de găuri de ventilație asigură o aerare excelentă în vremea verii fierbinți. Un design minunat și funcțional, cu o construcție extrem de ușoară, de doar 285 g, face ca Livall BH60SE să fie casca perfectă pentru ciclismul de zi cu zi.

Livall BH60SE cască de ciclism sportiv

Fiecare ciclist trebuie să aibă grijă să fie suficient de vizibil pe drum pentru siguranța zilelor și a nopții. Folosind căști inteligente Livall, aceasta nu va fi o problemă, deoarece are în spate LED-urile integrate intensive, care sunt vizibile tot timpul . Diodele pot indica chiar și semnalizarea direcției de deplasare . Setul cu cască dispune de un set Bluetooth cu difuzoare stereo și un microfon cu reducerea zgomotului ambiental. Prin Bluetooth, vă puteți conecta la telefonul mobil cu aplicația gratuită "Livall Riding" (iOS și Android), care vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie cu privire la ciclism. După ce ați împerecheat telefonul smartphone cu casca, aveți la dispoziție noi funcții, cum ar fi primirea apelurilor, ascultarea muzicii populare sau instrucțiunile de navigare prin telefon.

Comunicarea Walkie-Talkie gratuită este disponibilă și între căștile Livall , care se bazează pe un emițător radio. Casca Livall îmbunătățește de asemenea securitatea cu ajutorul unui senzor de șoc integrat , care, în caz de cădere, trimite semnalul SOS la numărul implicit de persoană de contact cu locația dvs. curentă dacă rămâneți inconștient. Caseta de alimentare pentru căști furnizează o baterie reîncărcabilă de 450 mAh care poate oferi până la 10 ore pentru o singură încărcare la semnalizarea cu LED-uri și timp de aproximativ 3 până la 6 ore pentru ascultarea muzicii.


Livall casca BH60SE

Controlul căștilor este posibil prin butoanele de cauciuc amplasate în partea din față a căștii din partea inferioară, care servesc la pornirea și oprirea semnalizării luminii, primirea unui apel și reglarea volumului sunetului difuzorului, precum și controlul selecției pieselor. Alături de butoane se află un port magnetic de încărcare și un microfon. Toate părțile sunt izolate suficient împotriva apei și a transpirației. Pentru manevrarea confortabilă a căștii, este inclus și un controler wireless , care este ușor atașat de ghidonul bicicletei cu o bandă de cauciuc. Cu controlerul corespunzător putem activa semnalizarea direcțională, de asemenea , pentru a răspunde la apel, pentru a regla volumul sunetului, a porni aparatul foto pe telefonul smartphone și apoi a face o fotografie sau a activa transmițătorul Walkie-talkie între căștile Livall. Dacă sunteți un ciclist activ în timp ce vă bucurați de tehnologia modernă, veți aprecia cu siguranță această cască inteligentă. Nu numai că ușurează comunicarea în timpul călătoriei fără oprire, dar și sporește siguranța. Casca se folosește de asemenea atunci când călărește un cal, role cu role, skateboarding etc. În magazinul nostru veți găsi și alte modele de căști Livall.

Livall appLivall caracteristică de aplicareLivrare semnal SOSSetul de cască LivallCăști de conducere Livall

Caracteristici:

la care se adauga Prelucrare casca de calitate
la care se adauga Controlul Bluetooth prin aplicație
la care se adauga LED-uri intense cu semnalizare direcțională
la care se adauga Semnalul SOS cu localizarea accidentului
la care se adauga Durata de viață a bateriei în casca de până la 10 ore

Specificarea căștilor Livall:

Model: BH60SE
Circumferinta capului: 55 - 61 cm
Lămpile spate: 8 lămpi LED cu valoare completă
Bluetooth: BT 4.1 + HFP / HSP / A2DP, domeniu de până la 10 metri
Difuzoare: stereo 2x 0,5W
Microfon: -39 dB
Acumulator: 450 mAh
Alimentare: DC-5V / 0,5A
Port de încărcare: Cablu USB magnetic
Timp de încărcare: 3 ore
Timp de lucru: max. 10 ore, ascult muzică timp de 3 până la 6 ore
Standby: max. 180 de zile
Temperatura de funcționare: 0 ° C până la 40 ° C
Dimensiuni: 285 x 230 x 150 mm
Greutate: 285 g

Regulator de comandă Livall:

Model: BR80
Gama distanței de cască: 10 metri
Butoane: Buton funcțional cu 4 căi, buton Walkie-Talkie, buton pentru a face o fotografie
Aplicare: pentru toate tipurile de biciclete
Baterie: 220 mAh
Modul de așteptare: 2 ani
Dimensiuni: 58 x 37 x 55 mm
Greutate: 18 g

Pachetul de conținut:

1x casca de biciclete Smart Livall
1x cablu USB
1x controler Livall
1x Manual de utilizare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă