Accesorii pentru camere sportive - OSA PACK Lite

Codul: 16-113
U$75.90 U$53.90 Preț fără TVA: U$44.92
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

OSA PACK Lite - carcasă plină de accesorii pentru camera foto sport conține cele mai utilizate seturi pentru camerele dvs. de acțiune.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

OSA PACK LITE este un caz de bază cu accesorii, care include tot ce aveți nevoie pentru camera dvs. de sport. Accesoriile sunt potrivite pentru o gamă largă de camere sportive. OSA - accesorii universale compatibile pentru camerele sportive ale mărcilor precum GoPro, Xiaomi SJCAM, Muvi, Lamax AEE Magicam, Niceboy și multe altele.

Accesoriile individuale sunt aranjate într-o carcasă robustă, care protejează accesoriile împotriva deteriorării. Ideal ca accesorii Gopro, accesorii SJcam, accesorii Xiaomi , Lamax, Magicam, Niceboy, Muvi și altele.

Carcasă pentru cameră și accesorii

Carcasa de marcă a mărcii OSA este utilizată pentru transportul și depozitarea în siguranță a camerelor și accesoriilor dvs. sportive. Datorită aranjamentului inteligent al compartimentelor individuale dintr-o cutie, puteți găsi rapid și ușor accesorii pentru camerele de care aveți nevoie.

Accesorii pentru camere sportive

Videoclip promoțional - oferind diverse accesorii incluse în pachet

1. Floata Bobber - Suport plutitor în mână

Suportul plutitor în mână este potrivit pentru montarea camerei sport în condiții când trageți imaginile de apă sau de apă. Camera este montată pe partea superioară a suportului cu ajutorul șurubului de fixare. Suportul este, de asemenea, plutitorul, deci, dacă aparatul foto cade în apă, acesta plutește la suprafață. Suportul poate fi atașat la mâna dvs. utilizând o ochetă.

Suport plutitor în mână

2. Curea pentru cap - pentru montarea camerei pe cap

Este potrivit pentru montarea camerei sportive pe capul dvs. dacă aveți nevoie să aveți mâinile libere și să trageți în realitate ceea ce vedeți. Cureaua este realizată dintr-un material elastic și are o clemă cu care puteți regla benzile pentru a măsura. Camera este atașată la partea frontală a adaptorului utilizând șurubul de fixare.

Far pentru atașarea camerei pe cap

3. Suportul pieptului - titularul camerei pe piept

Cu acest sistem de curele puteți atașa camera dvs. sport pe piept. Curelele sunt realizate din material elastic și cu ajutorul unor cleme multiple pe care le puteți seta să le măsoare. Suportul este instalat foarte rapid pe piept, datorită cataramei . Suportul are o șină, în care poate fi atașat adaptorul necesar și apoi camera de sport.

Suport pe piept

4. Cupa de aspirație

Suportul are o cană de aspirație care poate fi atașată la o varietate de suprafețe netede, cum ar fi parbrizul, ușa mașinii sau pe diverse alte suprafețe. Suportul are două articulații mobile care pot fi ajustate în poziția dorită orizontal și vertical. În partea superioară a elementului de extensie puteți conecta camera video.

Suportul pentru aspirație


Conținutul pachetului de accesorii de cutie O31:

1x Carcasă de transport - Carcasă
1x Floaty Bobber - Suport plutitor în mână
1x Curea pentru cap - Curea pentru cap pentru montarea camerei pe cap
1x Montare pe piept - camera de montare pe piept
1x Cupa de aspirație - Suport pentru aspirație

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă