Gonflabile pentru adulți - Păun alb

Codul: 201-009
395,00 lei 295,00 lei Preț fără TVA: 245,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Gonflabile pentru adulți - Păun alb. Se ocupă de crearea unei atmosfere tropicale, indiferent de locul în care o luați, în timp ce serviți pentru a vă relaxa și a vă bucura de apă.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Gonflabile pentru adulți - Păun alb. Se ocupă de crearea unei atmosfere tropicale, indiferent de locul în care o luați, în timp ce serviți pentru a vă relaxa și a vă bucura de apă. Scoateți un scaun gonflabil clasic și neobișnuit și de această dată luați o piesă exclusivă , cu care vă bucurați de o distracție plăcută într-o apă în timpul lunilor calde de vară. Vreți să faceți o vacanță la mare sau la lac? Nu uitați să luați acest inel gonflabil elegant pentru a atrage atenția, dar în special veți experimenta situații de zâmbet și aventuri memorabile cu familia și prietenii. Când să te distrezi, dacă nu în timpul sărbătorilor de vară? Dimensiunile uriașe și designul original al plăcuței gonflabile vă asigură că veți fi centrul atenției la fiecare petrecere de apă. O barcă uimitoare, gonflabilă, pe care tu și prietenii tăi o vei iubi.

Inele gonflabile în apă, fie în mare sau în piscină - gonflabile uriașe și elegante, nu numai pentru copii sau pentru cei doi. Bucurați-vă de vară în stil deosebit!

scaun gonflabil în piscină
Creați o atmosferă unică estetică și distractivă acasă cu animalul imens plutitor din piscina dvs. Datorită mărimii supradimensionate , inelul gonflabil oferă spațiu suficient pentru doi adulți pentru a vă bucura de relaxare, de plajă și de distracție cu partenerul dumneavoastră. Scaunul plutitor gonflabil este potrivit pentru petrecerea unui timp la piscină, la lac, la plajă sau în grădină, ca un leagăn. Plăcile gonflabile XXL au găsit locul lor și în lumea celebrităților, unde sunt foarte favorizate și populare, deoarece reprezintă garanția distracției potrivite. Ele sunt fabricate din material de înaltă calitate din PVC și includ două mânere ușor de manevrat pentru manipulare și plimbare fără probleme pe apă.

În e-magazinul nostru avem mai multe modele ale acestor interstițiu flotabile distractive disponibile, deci aveți ocazia unică de a alege cele mai potrivite gonflabile și bucurați-vă de vară în stil deosebit.

Specificații - păun alb gonflabil:

  • Material: PVC de înaltă calitate
  • Dimensiuni: Lungime 1,9 m, Lățime 1,6 m, Înălțime 1,5 m
  • Greutate: 2,7 kg

Discuția despre produs (1)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Ter

Gonflabile pentru adulți - Păun alb

Tereza Hofmannová răspundere

Care este capacitatea sa de transport?

Tradus din: cs
Cool Mania

Gonflabile pentru adulți - Păun alb

Mario Bruchanik răspundere

O zi buna
Aproximativ până la 90 kg.

Tradus din: cs
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă