Stimulator muscular Wireless 10 mod EMS + control de la distanță

Codul: 11-268
U$102.35 U$79.35 Preț fără TVA: U$66.13
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Stimulator muscular 10 mod EMS + cu telecomandă pentru întărirea și întărirea mușchilor, pentru a vă ajuta să vă modelați burta, brațele și picioarele mai ușor decât oricând.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Stimulator muscular 10 mod EMS + cu telecomandă pentru întărirea și întărirea mușchilor, pentru a vă ajuta să vă modelați burta, brațele și picioarele mai ușor decât oricând. Dispozitivul revoluționar de formare a mușchilor, cu plăcuțe special concepute pentru EMS ( Electrostimulare a masei musculare ), este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei, indiferent de starea fizică. Dispozitivul perfect este pentru modelarea mușchilor, pentru reabilitarea sau intensificarea antrenamentului , deoarece folosește electrostimularea pentru a se întinde și elibera mușchii mai repede decât cu orice exercițiu. Dispozitivul oferă marele avantaj, că nu trebuie să fii în stres sau să te antrenezi pentru a construi mușchii, trebuie doar să pornești musculatura și să te relaxezi. Este suficient să utilizați stimulatorul muscular numai 30 de minute pe zi timp de 3 luni, împreună cu un stil de viață sănătos și rezultatele vor veni în curând.

mașină de modelare musculară fără fir

Formatorul muscular este portabil și complet wireless, astfel încât să îl puteți utiliza oriunde, oricând. Încărcați pur și simplu acumulatorul încorporat cu cablul USB inclus, atașați-l la corp folosind plăcuțe moi și flexibile de gel . Apoi, selectați unul dintre cele 10 programe oferite și exercițiul poate începe. Programele de exerciții sunt disponibile în 10 tipuri, cu până la 20 de ajustări ale intensității, astfel încât este suficient să satisfacă nevoile fiecărui stagiar. Există 3 modele în pachet , un șase puncte pentru mușchii abdominali și celelalte două pentru arme sau alte zone ale corpului pe care doriți să vă concentrați. Formatorul de corp își găsește folosirea atunci când rulează, la serviciu sau chiar când se antrenează pentru a crește eficiența pentru a obține rezultatele dorite. Există, de asemenea, un control la distanță pentru schimbarea rapidă și confortabilă a intensității exercițiului fără ca cineva să observe în jur. Muschii dvs. vor începe să fie întăriți, formați, rezistența dvs. va crește și va îmbunătăți tonusul muscular.

cadran muscular cu cadran

EMS - stimularea musculară a fost utilizată de mai multe decenii în multe centre de medicină sportivă și de reabilitare pentru a ajuta mușchii tensionați să se recupereze mai rapid, să își regenereze și să-și recâștige greutatea . Stimulatorul muscular EMS se bazează pe această tehnologie și utilizează plăcuțe revoluționare soft EMS care transmit semnalul direct mușchilor, ceea ce promovează mișcarea lor ulterioară și crește fluxul sanguin. Mușchii sunt compuși din fibre musculare foarte fine care sunt împărțite rapid și lent. Atunci când practicați exerciții regulate, activați fibrele musculare lentă și cu stimulator activați fibrele rapide, oferindu-vă un mare avantaj atunci când utilizați EMS în timpul exercițiilor fizice. Sprijinați ambele tipuri de fibre în același timp, ceea ce va face ca mușchii să crească mai rapid și mai eficient.

Caracteristici:

la care se adauga EMS - Stimularea electrică a mușchilor
la care se adauga Cip inteligent pentru performanță scăzută și confort lung
la care se adauga 10 programe de exerciții cu 20 de opțiuni de intensitate
la care se adauga Telecomandă wireless
la care se adauga Consolidarea și modelarea mușchilor

Specificații:

Frecvența de masaj: 5-100 Hz
Moduri: 10 programe cu 20 opțiuni de intensitate
Programe automate: zgârierea, masajul, acupunctura, atingerea, combinația
Material: umplutură siliconică moale și mat gel de auto-adeziv
Alimentare: încărcare prin USB

Conținutul pachetului:

3x Fostul / formator
3x Mat
1x control wireless
1x cablu USB pentru încărcător
1x Manual de utilizare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă