Aparat de fotografiat cu monitor GPS LIVE PROFI Tracking Cam X1 - obiectiv dual + 3G WiFi

Codul: 14-029
U$328.90 Preț fără TVA: U$274.08
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Camera video PROFIO Tracking Cam X1 ca cea mai nouă mașină din lume oferă GPS tracking on-line prin intermediul aplicației în mobile, precum și o vizualizare "live" a călătoriei reale.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Camera video PROFIO Tracking Cam X1 ca cea mai nouă mașină din lume oferă GPS tracking on-line prin intermediul aplicației în mobile, precum și o vizualizare "live" a călătoriei reale. Este o cameră video cu cameră dublă (față și interior) unde camera frontală are o rezoluție FULL HD 1920x1080px la 30 de cadre pe secundă, cu un unghi de 140 de grade și suport 3G WiFi . Imaginile sunt stocate pe un card de memorie micro SD acceptat , de până la 32 GB . Corpul aparatului foto este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face rezistent la temperaturi ridicate sau la temperaturi extreme .

Profi Tracking CAM X1 este modalitatea perfectă și sofisticată de a spori siguranța mașinii prin monitorizarea constantă sau o soluție complexă pentru firme pentru monitorizarea parcului lor de vehicule.

După introducerea cartelei SIM în camera video, va crea un punct de acces 3G WiFi (trebuie să aveți activat servicii de date pe cartela SIM) și vă puteți bucura de navigarea pe Internet oricând și oriunde . Puteți viziona imagini video live de pe cameră prin intermediul unei aplicații mobile disponibile gratuit ( suport Android / iOS ) numită " Matrix Car ". Cu această aplicație este de asemenea posibilă urmărirea poziției GPS online a vehiculului pe hartă. Setul de cablare este proiectat pentru conectarea directă la cutia de siguranțe 12 / 24V , permițând aparatului foto să fie alimentat permanent. Un avantaj este un obiectiv dual care oferă înregistrările camerei din față sau din spate (interior), inclusiv sunetul (puteți, de asemenea, să opriți înregistrarea sonoră). Camera de interior are o viziune de noapte IR care poate lumina întregul spațiu al vehiculului pe timp de noapte.

dvr auto cu GPS live tracking

Cu aplicația de pe telefonul mobil sau de pe tabletă , vă puteți conecta la vehiculul dvs.
Harta afișează locația curentă cu timp, viteză și coordonate GPS. Aplicația acceptă, de asemenea, Live View.

aparat de fotografiat live GPS monitorizare

Bucurați-vă gratuit de serviciul de urmărire GPS direct prin intermediul interfeței web www.car-matrix.com

Nu este nevoie să instalați niciun software. Totul este disponibil prin internet de pe un browser web de pe desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil. Funcția de bază este urmărirea unui autovehicul, fie că este vorba de o mașină sau de un camion. Dacă autovehiculul este online, veți vedea locul său curent pe hartă și puteți continua să îl urmăriți. Dacă este offline, ultima sa locație cunoscută va fi afișată. Fiecare vehicul are un număr de identificare propriu după înregistrare, iar cu ajutorul acestui ID puteți găsi înregistrările de conducere în istoricul de conducere. După lansarea călătoriei arhivate, puteți vedea mișcarea pe hartă. În programul detaliat, puteți vedea la ce oră și la ce adresă a fost vehiculul exact în acel moment. Opririle individuale ale vehiculului sunt marcate cu un pavilion roșu pe hartă și conțin informații despre cât timp vehiculul a fost parcat în acel loc. Puteți exporta un fișier în format Excel din călătorie, în care puteți găsi ora și locația exactă a vehiculului.

Funcția GEO FENCE vă permite să trimiteți o notificare prin e-mail atunci când părăsiți spațiul marcat (dacă șoferul vehiculului părăsește accidental ruta planificată)

live de urmărire camera profio
Faceți clic pentru a mări imaginea

Foarte interesant este funcția LISTEN & TALK, astfel încât este posibil să auziți direct și să discutați cu echipajul mașinilor prin difuzoarele încorporate ale camerei

aparatul de fotografiat cu 3G

6 lentile de sticlă în lentilă

Materiale de înaltă temperatură care rezistă diferitelor condiții de conducere. Lentilele de sticlă cu șase straturi asigură o rezoluție ridicată a fotografiilor, cu un echilibru excelent de culori pentru conducerea pe timp de zi și în timpul nopții.

masina de fotografiat profio x1

Calitate video HD 1080

Profilul de urmărire PROFIO X1 oferă imagini perfecte. Fotografiile vor fi captate cu o mare claritate. Tot ce va fi capturat de această cameră video va fi transferat la videoclipuri uimitoare și uimitoare.

profio camera video rezoluție

Suport pentru caracteristica WDR

Profilul de urmărire PROFIO X1 acceptă funcția WDR. WDR este tehnologia de ultimă oră aplicată în camera video, indiferent dacă mediul este prea luminos sau întuneric, imaginea camerei este întotdeauna clară și luminată.
funcția profio WDR

Acoperire cu 3 benzi, cu lentilă cu unghi larg de 140 °

Pentru a reduce punctele orb, PROFIO Tracking Cam X1 folosește un obiectiv de sticlă cu unghi larg de 140 °, care captează confortabil 3 benzi de alergare pe șosea.
Aparat de fotografiat Caracteristici uși de vizionare pentru camionul Profio X1

Mediatek chip inteligent

Profi Tracking Cam X1 dispune de un MTK6580 de înaltă performanță care asigură un consum redus de energie în timp ce oferă o funcționare rapidă, puternică și stabilă a camerei.

Profi Tracking cam X1 puternic chip

Transfer de date de mare viteză 3G

Modelul Camcorder PROFIO Tracking Cam X1 suportă transferul de date WCDMA 3G de mare viteză, care poate atinge viteza de până la 7,2MB / s. Transferul de date 3G este de aproape 43 de ori mai rapid decât rețeaua 2G învechită.
Profio Tracking cam X1 rețea 3G

Vibrații de alarmă anti-furt

Dispozitivul trece în modul de protecție a vehiculului după 5 minute de oprire a motorului vehiculului. Dacă senzorii camerei captează vibrații în vehicul, alarma se aprinde și vă avertizează prin notificare prin intermediul unei aplicații smartphone.

Profi de urmărire cam x1 vibrații de alarmă

Înregistrare în buclă

Înregistrările video sunt stocate pe cardul microSD introdus după 3 minute. Când cardul de memorie este plin, cele mai vechi înregistrări vor fi suprascrise de cele mai recente înregistrări pentru capturarea imaginilor reale. Aceasta asigură înregistrarea continuă în bucla.

masina de fotografiat profio x1

Senzor G integrat

Într-o frână de siguranță sau la impact, senzorul G evaluează o astfel de situație ca fiind gravă și începe salvarea automată a înregistrării. Ulterior, blochează videoclipul capturat împotriva suprascrierii, astfel încât acesta nu va fi suprascris chiar dacă cardul de memorie SD este plin.

Camera Profio în senzorul de mașină

Specificații:

Model: Camion de urmărire PROFIO X1
Procesor: ARM Cortex A7 Quad-Core 1,3 GHz
Sistem de operare: Android 5.1
Memorie flash: eMMC Flash 8GB
Memorie RAM: DDR3L 1GB Frecvență 533MHz
GPS: GSM și WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
Cameră video de rezoluție video frontală: Full HD 1080p cu 30fps, codare H.264, unghi de fotografiere reglabil FOV (D) 140 °
Cameră video de rezoluție video interioară: 640 * 480 px
Wi-Fi: 802,11 b / g / n, frecvența de 2,4 GHz, hotspot
Urmărirea la distanță: PC & App - Software pentru PC: www.car-matrix.com , APP pe mobil: CarMatrix
Vizualizare live: Ambele camere duble prin APP
Senzorul G: Da
Microfon: Da
Difuzoare încorporate: Da
Suportă micro SD: până la 32GB
Alimentare: 10V - 36V
Dimensiunile camerei: 85 (L) * 55 (W) * 50 (H) mm
Greutatea camerei: 135 g
Temperatura de funcționare -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

Conținutul pachetului:

1x Camera de supraveghere video PROFIO Cam X1
1x Setul de cablare pentru conectarea directă la cutia de siguranțe 12V / 24V - (lungime 2 metri)
1x suport
1x 3M etichetă foarte adezivă
1x manual

conținutul pachetului de cameră Profio - Eagle Eye

profio electronica Tracking Cam X1 este un produs superior al noului brand PROFIO ELECTRONICS , care se specializează în dezvoltarea și fabricarea camerelor inovatoare care aduc o nouă dimensiune utilizării lor zilnice.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă