DOD IS420W - aparat de fotografiat mini auto cu GPS cu HD 1080p FULL

Codul: 55-035
U$218.90 Preț fără TVA: U$182.42
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

DOD IS420W - aparat de fotografiat mini-mașină cu GPS cu înregistrare FULL HD 1080p înregistrează o imagine de înaltă calitate. Are un design elegant și elegant și dimensiuni foarte mici.

Protecția cumpărătorului

 • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
 • Garanție pentru produse - 24 de luni
 • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

DOD IS420W - aparat de fotografiat mini-mașină cu GPS cu înregistrare FULL HD 1080p înregistrează o imagine de înaltă calitate. Are un design elegant și dimensiuni foarte mici de 85,5 (D) x 46 (W) x 39,5 (V) mm și ecran lat 2,7 "(16: 9) pentru vizionarea video video și schimbarea Camera foto captează video într-un unghi larg de 140 °, astfel încât nu veți trece cu vederea nimic în fața mașinii dvs. Puteți captura înregistrările dvs. de conducere în timpul zilei și nopții, iar cu obiectivul f / 1.8 și CMOS Exmor Sony Senzorul va fi cu adevărat de calitate superioară.Prin receptor extern GPS de mare viteză puteți urmări viteza curentă a vehiculului și poziția GPS ultra rapidă din timpul dvs. de plimbare în timp real prin intermediul software-ului DOD GPS 2.0 furnizat.
Dod camera este mini420w
În cazul unui accident, al unei frânări grave sau înclinarea automobilului, aparatul foto funcționează cu senzor G care protejează fișierele împotriva impactului, în timp ce măsoară supraîncărcarea. De asemenea, în caz de urgență, permite utilizatorilor să protejeze un fișier existent prin apăsarea lungă a butonului "SOS" . Cameră video IS420W FULL HD cu Advanced WDR și reducerea zgomotului 3DNR este partenerul dvs. pe drumuri. Meniul camerei foto este disponibil în diferite limbi.

Mini DOD IS420W aparat de fotografiat auto cu FULL HD

Caracteristicile produsului:
 • Ecran panoramic de 2,7 "16: 9
 • Înregistrare video HD de 1080p
 • Unghi larg de vizionare - 140 °
 • Senzorul G - protecția fișierelor
 • Funcția SOS - funcția de blocare
 • Supraveghere în parcare
 • Tehnologie avansată WDR
 • 3DNR (reducerea zgomotului)
Senzor Sony Exmor - Sensibilitate ISO până la ISO 3200
Datorită senzorului Sony Exmor și capabilității de detectare a luminozității ISO 3200, fotografiile de noapte sunt la fel de luminoase ca în lumina naturală.
Senzor Is420w

Înregistrare video HD FULL HD 1080p
1080p înregistrare video FULL HD HD și senzor CMOS. Indiferent dacă este zi sau noapte, IS420W poate înregistra perfect în orice moment.

Is420w rezoluție completă HD

Receptor GPS extern de mare viteză.
Urmărirea exactă a vitezei vehiculului și pozițiile GPS ultra-rapide de la călătorie în timp real. Vizualizați ruta pe hartă utilizând DOD Player (software liber).

Is420w procesor GPS


DOD GPS Player V2.0
DOD GPS Player V2.0 creează înregistrări video de 1080p cu date de conducere în timp real. Afișează înregistrări video FULL HD cu date în timp real, cum ar fi viteza vehiculului, coordonatele GPS, suprasarcină. După conectarea la internet, locația curentă a vehiculului este vizualizată pe hărțile Google.
Is420w dod player
Tehnologie avansată WDR 2.0
Video uimitoare în orice lumină și expunere echilibrată în orice condiție. Face focuri de noapte mai luminoase și reduce expunerea la lumină pentru a obține cea mai frumoasă imagine.
Tehnologia Is420w wdr
Reducerea zgomotului 3D - Reduce zgomotul și petele de pe imagine. Filtrarea asigură o reducere a zgomotului imaginii și mai eficientă, în special în condiții de lumină slabă.
Cantitatea de reducere Is420w 3dnr
Lungimea de vizualizare de 140 °
Unghi larg, vedere largă, fără distorsiuni. Obiectivul optic nou conceput captează imaginea cu un unghi de vizualizare foarte larg, acoperind până la 140 ° fără distorsiuni.
Is420w vedere unghi larg
F / 1,8 Lentilă cu deschidere mare
Performanță ridicată la lumină scăzută. Modelul DOD IS420W are 1,8 diafragme mari, captează mai multe fotografii de noapte decât diafragma obișnuită f / 2,0 și înregistrează detalii sofisticate, cum ar fi plăcuța de înmatriculare și altele.
Is420w mare f / 1,8 deschidere obiectiv
6G lentilă din sticlă ascuțită
Obiectivul ascuțit cu 6 elemente, care este alcătuit din șase straturi de sticlă, oferă o imagine uimitoare, curată și nedistorsionată.
Is420w 6g sosovka de sticlă
Ecran LCD cu ecran lat de 2,7 "16: 9
Ecranul lat 16: 9 oferă un ecran clar și mare pentru a reda clipurile video confortabil pe afișajul camerei.
Ecran lat de 2,7 inchi Is420w
Protecția senzorului G împotriva impactului
În cazul unui accident, al frânării de urgență sau al înclinării unei mașini, aceasta va proteja automat toate înregistrările stocate și curente. Cu această caracteristică, fișierele nu vor fi șterse sau suprascrise, chiar și atunci când se înregistrează într-o buclă de timp.
Înregistrare automată și închidere
După ce autovehiculul este pornit, aparatul va începe automat înregistrarea. Când opriți motorul, camera se oprește automat fără a apăsa niciun buton.
Înregistrarea cu buclă - înregistrare ciclică
Când spațiul de stocare de pe cardul microSD introdus este plin, acesta poate suprascrie automat fișierele mai vechi cu altele noi, astfel încât fișierele să fie șterse în mod constant.
Analiza traseului
Este o caracteristică nouă pentru a calcula distanța, timpul și viteza medie a rutei dvs. de la punctul A la punctul B. De exemplu, puteți găsi cea mai scurtă sau cea mai rapidă modalitate de a lucra din locuința dvs., pe baza datelor din analiza căii. Este un mod foarte economic și practic de a economisi timp și consumul de combustibil.
Închidere manuală a fișierelor - protecție SOS
În caz de urgență, acesta permite utilizatorilor să protejeze un fișier existent prin apăsarea lungă a butonului "SOS", care păstrează fișierul din bucla de înregistrare și protejează împotriva suprascrierii altor fișiere.

Supraveghere în parcare
Veți fi mulțumit de această supraveghere a parcării chiar și atunci când parcați și părăsiți mașina. Va înregistra și va bloca fișierul în cazul unui impact neobișnuit sau al unei mișcări neobișnuite.

Activați această funcție la o putere constantă și aparatul foto trece automat la "Modul de parcare" dacă vehiculul nu se mișcă mai mult de 10 minute

1. Înregistrează automat 15 secunde video atunci când mișcarea este detectată în raza de acțiune a unghiului de vedere al camerei.
2. Înregistrează și blochează automat un videoclip de 1 minut atunci când detectează șocuri excesive cu senzorul G.
3. Camera revine la modul original dacă vehiculul sau obiectele din fața camerei nu se mișcă mai mult de 3 secunde.

Funcția este potrivită pentru protecția împotriva deteriorării vehiculului, împotriva furtului de lucruri.

Specificațiile produsului:
Rezoluția video: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps
Senzor: CMOS Exmor SONY
Lentilă cu unghi larg de 140 °
Diafragma: f / 1,8
Sensibilitate ISO: până la ISO 3200
Afișaj: ecran LCD TFT de 2,7 "cu raport de aspect 16: 9
Formatul video: H.264 MOV
Medii de înregistrare: card micro SDHC (până la 32G)
Audio: microfon și difuzor mono (inclus)
Baterie: baterie de litiu-ion de 3,7 V de 140mAh
Putere de intrare: 5V 1A
Dimensiuni: 85,5 (D) x 46 (W) x 39,5 (V) mm
Greutate: 65 g
Temperatură: -20 ° C ~ 65 ° C

Accesorii furnizate:

1x cameră profesionistă DOD IS420W
1x antena GPS externă
1x încărcător de mașină 12-24V (cablu extensie 4M)
1x cană de aspirație pe sticlă
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă