Oglindă retrovizoare cu mai multe funcții, cu navigație GPS, cameră video HD DVR, transmițător Bluetooth și transmițător FM

Codul: 14-028
U$343.85 Preț fără TVA: U$286.54
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Oglindă retrovizoare multifuncțională cu navigație GPS, cameră video HD DVR, transmițător Bluetooth și transmițător FM. Această oglindă retrovizoare are multe caracteristici.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Oglindă retrovizoare multifuncțională cu navigație GPS, cameră video HD DVR, transmițător Bluetooth și transmițător FM. Această oglindă retrovizoare are multe caracteristici pe care le veți aprecia cu siguranță. Ea are un LCD touchscreen integrat de 5 ". Pe partea din față a oglinzii este o cameră video HD de 1280x720p HD cu 25fps, care efectuează funcția de cutie neagră și înregistrează unitatea dvs. pe card microSD până la o capacitate maximă de 32GB. Înregistrări de pe cameră direct pe ecranul de 5 "sau pe PC. Oglinda DVR include, de asemenea, navigație GPS iGO cu posibilitatea de a seta diferite limbi. Există, de asemenea, o intrare USB care funcționează ca un emițător FM, unde puteți pune cheia USB cu muzica preferată și puteți asculta muzica prin radio. Este, de asemenea, posibil să vizualizați și să redați fotografii și videoclipuri și să utilizați dispozitivul ca pe o carte electronică.

Dvr oglindă multifuncțională

Prin conexiunea bluetooth puteți să împerecheați telefonul mobil cu o oglindă și să-l utilizați ca handsfree. Ecranul tactil afișează o tastatură numerică prin care puteți efectua apeluri telefonice. Cu dispozitivul este posibilă asocierea a maximum 4 telefoane mobile. O altă caracteristică este opțiunea de a conecta o cameră de mers înapoi la oglinda retrovizoare multifuncțională. Camera poate fi conectată cu ușurință prin conectorul cinch video. Cablul de alimentare al camerei este instalat pe lămpile de mers înapoi. Atunci când puneți inversă, camera de mers înapoi va apărea automat pe afișajul oglinzii.

Oglindă multifuncțională cu ecran tactil de 5 "

Oglinda DVR cu GPS este montată pe același loc ca și oglinda retrovizoare originală printr-o montură universală (înlocuirea oglinzii sau montarea unei noi oglinzi și conexiunea trebuie să se facă în serviciu). Afișajul principal al meniului se va aprinde când mașina este pornită. Poate fi oprită prin simpla atingere pentru a fi utilizată ca oglindă retrovizoare. Navigarea GPS poate fi setată să pornească automat când mașina este pornită.

LA CARE SE ADAUGA Multifuncțional oglindă retrovizoare DVR-GPS-Bluetooth-FM emițător
la care se adauga Cameră video DVR (cutie neagră)
la care se adauga Ecran LCD tactil de 5 "
la care se adauga Navigare GPS în diferite limbi
la care se adauga Opțiunea de conectare a camerei de mers înapoi
la care se adauga Funcția Bluetooth handsfree

Specificațiile tehnice ale monitorului:

Ecran LCD tactil de 5 "
Sistem: PAL / NTSC
Raport de aspect: 16: 9
Rezoluția monitorului: 800 x 480
Intrări: cinch pentru inversarea camerei
Intrări: transmițător FM USB
GPS: da iGO
Suport pentru carduri SD: microSD până la max. Capacitate 32GB
Difuzor: performanță 2W încorporată

Conținutul pachetului:

1x ecran LCD tactil de 5 "- oglindă retrovizoare
1x cabluri de alimentare
1x suport pentru oglinzi universale
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă