Oglinda retrovizoare DOD RX400W cu cameră GPS + cameră de parcare

Codul: 55-024
U$317.90 Preț fără TVA: U$264.92
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Camera DDR RX400W cu oglinda retrovizoare cu suport GPS + pentru camera de parcare are un procesor integrat GPS ultrafast, care este de 10 ori mai rapid.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Camera DDR RX400W cu oglinda retrovizoare cu suport GPS + pentru camera de parcare are un procesor integrat GPS ultrafast, care este de 10 ori mai rapid. Tastatura de control are o operare simplă și ușoară în întuneric. Este timpul să setați standardul de subțire al oglinzilor retrovizoare auto. Prin urmare, noul model din această serie DOD RX400W vine cu un design subțire de 1 cm și este ușor de adaptat la oglinda retrovizoare originală. Unghiul reglabil al obiectivului este cu aproximativ 60% mai mare decât înainte, ceea ce permite ajustarea unghiului orizontal și vertical până la 40 de grade. DOD RX400W cu acoperire sub vid în mai multe straturi a suprafeței oglinzii este capabilă să elimine strălucirea de la lumina vehiculului din spatele dvs.

Mașinile de luat vederi din oglinda retrovizoare DOD RX400W cu GPS cu suport pentru camera de mers înapoi

Dod rx400w cu cameră de mers înapoi

Camera din oglinda retrovizoare este unică în principal pentru că vă permite să conectați prin camera video orice cameră de mers înapoi. Când aparatul de mers înapoi (camera de mers înapoi este conectată la luminile de mers înapoi) imaginea camerei de mers înapoi va fi afișată pe afișajul LCD (imaginea de pe această cameră nu este înregistrată ). Puteți utiliza orice cameră de mers înapoi, care are același conector jack video.

Senzorul G încorporat pentru pornirea automată a protecției fișierelor la impact, la frânarea de urgență sau la înclinarea automobilului va proteja automat toate fișierele video curente și stocate. Oferă o calitate video de înaltă definiție HD cu rezoluție de până la 1920x1080. Unghiul de vizualizare de 140 ° înregistrează evenimentele din față ale vehiculului , iar pe ambele părți, calibrarea automată a timpului prin utilizarea GPS, afișarea compasului HUD, afișarea vitezei HUD . Veți aprecia cu siguranță funcția GPS Logger, înregistrarea călătoriei dvs. (locația GPS, viteza actuală). Puteți vizualiza videoclipurile pe PC utilizând software-ul furnizat. Ideal pentru companiile de a controla conducătorii auto sau șoferii profesioniști etc. Camera poate fi conectată la o sursă de alimentare de 12 / 24V astfel încât este posibilă fără probleme, nu numai în vehiculul personal, ci și în alte vehicule, de exemplu camioane sau autobuze.

Oferim și modelul RX300W care, comparativ cu modelul RX400W, nu dispune de GPS Logger (alți parametri sunt identici).

Oglinda retrovizoare rx400w

Camera video are o suprafață de vizionare mai mare și un ecran cu ecran lat de 4,3 " (16: 9) oferă un ecran mai larg pentru redarea video. Tehnologia WDR permite adaptarea luminozității mediului înconjurător, creează astfel fotografii strălucitoare și reduce lumina puternică a expunerii Ajungând la cea mai frumoasă imagine, dispune de funcția 3DNR - reducerea zgomotului digital și obiectivul cu șase centimetri care conține 6 straturi de sticlă și oferă o imagine clară și nedistorsionată DOD RX400W vine cu o bandă Velcro care este mai puternică și mai fiabilă Pentru montarea pe oglinda retrovizoare originală.

Ecran LCD cu ecran lat de 4,3 '' 16: 9. Camera are un ecran mare cu ecran lat, care oferă o imagine clară și suficient de mare pentru afișarea setărilor și redarea clipurilor video direct pe afișajul camerei.

Camera dod rx400w

Procesor GPS încorporat de viteză de 10x, cea mai recentă tehnologie a mașinii GPS asigură o urmărire precisă a vitezei vehiculului și a poziției GPS ultra-rapide a călătoriei dvs. în timp real. În prezent, este cea mai rapidă actualizare GPS utilizată în camerele auto.

10 actualizări GPS dod rx400w


Tastatura are o operare simplă și ușoară în întuneric. LED-ul iluminat inovator al tastaturii este ușor de utilizat chiar și fără lumina din interiorul mașinii. Lumina de fundal se oprește automat după 10 secunde. Practic, confortabil și elegant.

Clapete de fundal dod rx400w

Obiectiv reglabil în orice direcție. Lentila reglabilă DOD RX400W este cu aproximativ 60% mai mare decât înainte, iar unghiurile orizontale și verticale pot fi reglate până la 40 de grade. Are o gamă completă de unghi de vizibilitate pentru îmbunătățirea înaltă a capacității de fixare pe majoritatea oglinzilor.

Obiectiv reglabil livrare rx400w


Oglindă anti-orbire. Când conduceți noaptea, există o reflecție a luminii de la oglindă, care este enervantă și orbeste ochii șoferului. DOD RX400W cu acoperire cu vid în mai multe straturi a suprafeței oglinzii este capabilă să elimine strălucirea de la farurile vehiculului din spatele tău.

Sticlă anti-orbitor dod rx400w

Susținerea camerei de mers înapoi sau de parcare. Acest produs acceptă adăugarea camerei inverse. Puteți cumpăra cameră de mers înapoi pentru propria dvs. siguranță. Imaginea inversă este afișată pe un ecran mare de 4,3 ", astfel încât să puteți vedea cu ușurință ce se întâmplă în spate, reducând astfel probabilitatea de rănire.

Suport camera de retrovizoare dod rx400w

Tehnologie WDR puternică. Video uimitoare în orice lumină. Tehnologia WDR, o expunere bine echilibrată, indiferent dacă este o zi sau noapte însorită. Produce imagini mai luminoase și reduce expunerea puternică a luminii pentru a ajunge la cea mai frumoasă imagine.

Tehnologia WDR dod rx400w

3DNR (Digital Noise Reduction) - Reducerea zgomotului digital - reduce imaginea granulară în condiții de lumină scăzută. Un sistem de reducere a zgomotului digital poate reduce în mod eficient zgomotul semnalului digital atunci când este necesar și asigură imagini curate și naturale.

3d reducând suma dod rx400w

Noua versiune a DOD GPS Player 2.0 cu o interfață îmbunătățită a utilizatorului este și mai clară. Afișează înregistrări video FULL HD cu date în timp real, cum ar fi viteza vehiculului, coordonatele GPS, suprasarcină etc. Când este conectat la internet, poziția actuală a vehiculului este afișată pe Hărți Google.

DOD gps player 2.0Afișarea detaliilor (Watermark) pe video. Când se întâmplă un accident sau alte evenimente rutiere, această funcție vă permite să verificați instantaneu locația vehiculului (coordonatele GPS), viteza vehiculului sau data și ora exactă ale înregistrării. Și acest lucru va întări credibilitatea probelor la demonstrarea responsabilității.

Filigran dod rx400w

Lentilă avansată de sticlă de 6G - o combinație de șase straturi de sticlă, este un obiectiv sofisticat de 6G. Datorită traiectoriei precise a luminii, oferă o imagine strălucită, clară și nedistorsionată.

6 grame Lens dod rx400w

Banda de velcro. Instalarea tradițională folosind o clemă sau cauciuc se termină adesea cu elasticitatea pierdută. Pentru a obține un atașament mai puternic, DOD RX400W vine cu o bandă de velcro, care este o metodă mai puternică și mai sigură pentru montarea pe oglinda retrovizoare originală.

Bandă de prindere cu fermoar dod rx400w

Design ultra subțire. Este timpul să setați standardul de subțire al oglinzilor retrovizoare auto. DOD RX400W cu design subțire de 1 cm este adaptabil la oglinda retrovizoare originală din vehiculul dumneavoastră.

1 cm grosime cameră dod. Rx400w

Specificațiile produsului:

Rezoluția video: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280X720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Senzor: CMOS de 3 megapixeli de 1/3 "
Unghi larg: 140 °
ISO: Setări automate
Ecran panoramic de 4,3 "16: 9
Format video comprimat - H.264
Card de memorie: Micro SDHC clasa 10 externă (suport pentru până la 32 GB)
Built-in microfon / difuzor
Built-in baterie de înaltă capacitate: 3,7V 320mAh
Alimentare: 5V 1,5A
Dimensiune: 8,5x31x1 cm
Greutate: 304 g
Temperatura de funcționare: -20 ° C ~ 65 ° C

Accesorii incluse:

1x Cameră profesională pentru mașină DOD RX400W
1x încărcător de mașină
1x cablu video pentru a conecta camera video din spate
1x CD cu DOD GPS Player 2.0
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%