Set de cameră wireless de rezervă - 1x cameră + monitor LCD de 7 "cu înregistrare DVR (Audio + Video) + card SDXC de 128 GB

Codul: 19-073
U$438.90 U$379.50 Preț fără TVA: U$316.25
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Inversarea camerei cu monitor - 1x cameră + monitor LCD de 7 "cu înregistrare DVR (Audio + Video) + card SDXC de 128 GB pentru vânzare.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

De backup wireless Set aparat de fotografiat - 1x camera + 7" monitor LCD cu DVR înregistrare (audio + video) + carte de 128GB SDXC de vânzare, este cea mai mare de știri tehnologice în oferta de inversare camere ale brandului de transmisie PROFIO Electronics Signal funcționează pe baza unui. Semnalul Wifi de la un aparat de fotografiat, ceea ce face instalarea camerelor mai ușoară, iar avantajul principal este că nu vă limitați prin tragerea cablurilor de conectare. Și există și o altă îmbunătățire a acestui sistem de mers înapoi, deoarece monitorul servește și ca un DVR recorder.

Înregistrează o înregistrare a camerei și o stochează pe un card de memorie SDXC de până la 128 GB (care este deja inclus). Înregistrarea este înregistrată în rezoluție VGA, iar pe un card de memorie de 128 GB puteți salva mai mult de 200 de ore (8 zile) de înregistrare a unei camere sau 50 de ore din toate cele 4 camere. Puterea digitală wireless garantează o transmisie a semnalului de până la 100 m, iar semnalul este de asemenea suficient de puternic încât să nu fie deranjat de piesele metalice mari ale vehiculului sau de marfă. În plus față de înregistrarea video, micro SD înregistrează, de asemenea, înregistrarea audio a sunetului.

Inversarea camerei de rezervă cu monitorul

Acest set conține 1x monitor DVR fără fir 7 "în mașină și 1x cameră de mers înapoi fără fir (puteți conecta încă 3 camere foto de mers înapoi) .Monitorul cu camera este echipat cu o consolă reglabilă pe care o puteți așeza în locul necesar. are o gamă largă de utilizare, datorită antenei WiFi de înaltă performanță, care este adecvată nu numai pentru autovehicule, ci și pentru microbuze, autobuze, camioane, remorci și alte vehicule. Nivelul IP al protecției camerei este de până la IP66 rezistent la apă, praf și rezistent la deteriora.

Set de mers înapoi WiFi cu recorder DVR și o gamă foarte largă de conexiuni Wi-Fi până la 100 m.

cameră foto inversă fără fir

Este posibil să conectați simultan până la 4 camere WiFi la monitorul DVR WiFi , în special atunci când instalați pe autovehicule mai mari, unde aveți nevoie de mai multe vizualizări din diferite unghiuri. Cu acest sistem veți ști exact ce este în spatele sau în jurul vehiculului. Monitorul LED are un contrast de 300: 1 cu o rezoluție de 800x480. Un obiectiv cu unghi larg de până la 150 ° este echipat, de asemenea, cu vizibilitate de noapte IR. Semnalul WiFi are o rază de acțiune de până la 100 m , ceea ce vă garantează o primire de calitate de la camera de mers înapoi. Monitorul are un meniu OSD simplu prin care puteți seta aparatul foto în funcție de nevoile dvs. Pe monitorul LCD, acesta poate afișa toate cele patru camere simultan, în mai multe variante, pentru a afișa două camere alături sau pentru a comuta între camere. Prin intermediul circuitului de comutare, camera poate fi conectată la luminile de mers înapoi pentru a comuta automat la camera selectată, atunci când inversează.

Monitorul LCD cu camerele foto poate fi conectat în moduri diferite, să se aprindă când se inversează sau după pornirea vehiculului. Monitorul DVR are, de asemenea, o funcție de oglindire a imaginii care vă permite să setați camerele să afișeze partea dreaptă și stângă din vizualizarea dvs. De asemenea, include o telecomandă care va simplifica controlul la comutarea camerelor sau va ajusta rapid imaginea.

Posibilitatea de oglindire a funcției camerei + posibilitatea de a vedea toate camerele de pe ecranul LCD în același timp sau fiecare camera separat

În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit de cel cu bracket (ceea ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră încă alte trei tipuri de standuri care vă permit să atașați monitorul la un loc ușor accesibil.
inversă pentru camion

LA CARE SE ADAUGA Wi-Fi DVR 7 "monitor LED
la care se adauga Funcția de înregistrare DVR de la până la 4 camere
la care se adauga Card de memorie SD de 128 GB integrat
la care se adauga Monitor cu opțiunea de a conecta până la 4 camere WiFi
la care se adauga Instalare fără tragerea cablurilor

Urmăriți specificațiile tehnice:

Model: Profi Clear View S7
7 "monitor LED
Sistem: PAL / NTSC
Raport de aspect: 16: 9
Rezoluție monitor: 800 x 480
Intrări: intrare semnal video 2,4 GHz cu 2,4 canale
Contrast: 300: 1
Reglabil: luminozitate, contrast, culoare
Alimentare: DC 12V-24V
Consum de energie: 5W
Temperatura de lucru: -10 la 60 ° C
Temperatura de depozitare: -20 la 70 ° C
Dimensiuni: 180 x 121 x 24 mm

Specificațiile tehnice ale camerei:

Model: Profi Parking Camera S7
Senzor de imagine: SHARP 1/4 CMOS
Rezolutie: 420 linii TV
Conexiune WiFi: 2,4G WiFi cu o rază de 100m
Minim iluminat: 1 LUX
IR viziune de noapte: da
Unghiul de vizualizare: 150 °
Protecție IP: IP 66 rezistent la apă, praf, rezistență la deteriorare
Consum de energie: 3W
Temperatura de lucru: -10 la 60 ° C
Temperatura de depozitare: -20 la 70 ° C
Dimensiuni: 86,5 x 77 x75mm

Conținutul pachetului:

1x monitor LCD cu LED-uri WiFi de 7 "
1x cameră foto inversă WiFi
1x card de memorie SDXC de 128 GB
1x telecomandă
1x manual

camerele de parcare accesorii de conținut profio

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă