Monitor LCD de 7 ", cu posibilitatea de a conecta până la 4 camere de mers înapoi

Codul: 15-022
U$130.90 Preț fără TVA: U$109.08
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Monitor LCD de 7 "cu posibilitatea de a conecta până la 4 camere de mers înapoi, ceea ce face ca acest monitor să fie un asistent ideal în timpul mersului înapoi sau pentru o mai bună orientare în diferite operații cu vehicule mai mici și mai mari.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Monitor LCD de 7 "cu posibilitatea de a conecta până la 4 camere de mers înapoi, ceea ce face ca acest monitor să fie un asistent ideal în timpul inversării sau pentru o mai bună orientare în diferite operații cu vehicule mai mici și mai mari. Sau pentru a vizualiza împreună toate cele patru monitoare Monitorul vă permite să comutați între diferitele opțiuni ale afișării camerei, în funcție de numărul de camere pe care le-ați conectat și de care dintre ele doriți să le selectați ca cele principale.  

Odată ce camera este conectată la monitorul LCD, puteți regla imaginea oglindă a fiecărei camere, după cum este necesar, astfel încât partea dreaptă și cea stângă să fie afișată realist la mersul înapoi. Cu acest sistem, știi exact ce se află în spatele sau în jurul vehiculului. Este potrivit pentru remorci, microbuze, rulote, autobuze, camioane, semiremorci, mașini agricole și alte vehicule. Monitorul este echipat cu un braț reglabil care poate fi atașat la spațiul necesar. Acesta include, de asemenea, un parasolar care garantează o imagine clară și nici o strălucire, iar butoanele cu iluminare din spate facilitează controlul în întuneric.

7 monitor LCD cu 4 camere


Până la 4 camere pot fi conectate la monitor, pe care le puteți alege din meniul nostru, după cum este necesar, și le puteți conecta la monitor prin cabluri de 15 sau 20 de metri cu 4 pini. Conectorul cu 4 pini care conectează camera foto cu cablul este rezistent la apă, precum și camera este rezistentă la praf și rezistență la deteriorări. Instalarea este simplă. Cablurile de alimentare sunt situate direct pe monitor și camerele individuale sunt alimentate printr-un cablu cu 4 pini direct de pe monitor, astfel încât nu este necesar să conectați fiecare cameră la sursă. Monitorul include de asemenea 4 cabluri de conectare pentru a conecta o cameră la luminile de mers înapoi. Când inversați, aparatul foto va fi afișat automat pe monitor. Un conector 4pin-cinch este, de asemenea, inclus în pachetul monitorului, care poate fi utilizat în caz de necesitate pentru conectarea camerei vechi prin intermediul unui conector cinch clasic la acest sistem profi.

4 camera LCD cu 7 camere cu IR


În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit de cel al consolei (ceea ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră încă alte trei tipuri de standuri care vă permit să atașați monitorul, de exemplu, pe un parbriz sau unde este Necesar. În cazul în care trebuie să puneți aparatul pe o remorcă care poate fi scoasă din mașină sau camion, puteți cumpăra în e-shop-ul nostru un cablu de conectare cu camera de mers înapoi pentru remorci și semiremorci. Acest lucru asigură deconectarea ușoară a sistemului de mers înapoi și re-conectarea.

LA CARE SE ADAUGA Monitor LCD de 7 "
la care se adauga Pot fi conectate până la 4 camere de mers înapoi
la care se adauga Oglinda (reflecție)
la care se adauga Opțiunea de a afișa simultan toate cele 4 camere de pe monitor
la care se adauga Meniul OSD cu telecomandă
la care se adauga Rezoluție 800 x 480 pixeli

Specificațiile tehnice ale monitorului:

7 "monitor TFT LCD
Sistem: PAL / NTSC
Raport de aspect: 16: 9
Rezoluția monitorului: 800 x 480
Intrări: 4x
Contrast: 300: 1
Luminozitate reglabilă, contrast, culoare
Alimentare: DC 12V-24V
Consum de energie: 5W
Temperatura de funcționare: -10 ° C la 60 ° C
Temperatura de depozitare: -20ºC la 70ºC
Dimensiuni: 182 x135 x 24 mm

Conținutul pachetului:

1x ecran LCD de 7 "
1x telecomandă
1x parasolar
1x Consola pentru montarea monitorului
1x Șuruburi pentru montarea monitorului
1x cablu de alimentare
1x Reducere 4pin-cinch
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă