Set covor lux 8 buc pentru birou - (nuc + piele maro)

Codul: 96-004
1.745,00 lei Preț fără TVA: 1.454,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Covor de birou Luxury Set 8 buc. Pentru covor de birou din lemn de nuc și piele maro - 100% original și lucrat manual.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Covor de birou Luxury Set 8 buc. Pentru covor de birou din lemn de nuc și piele maro - 100% original și lucrat manual. Acest set unic de birou de înaltă calitate va face din biroul dvs. un loc complet diferit. Caracterul maxim reprezentativ este garantat de utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate. Toate produsele din această categorie sunt realizate din lemn de nuc de calitate și piele artificială, toate lucrate manual și cusute sincer și prelucrate de producția HAND MADE . Designul unic de piele neagră cu lemn de nuc maro arată maxim clasic și nobil - un accesoriu de lux pentru birou sau studiu. Setul din piele este format din 8 articole de birou: un covor de lucru cu spațiu pentru ascunderea documentelor, un suport pentru stilou, un suport pentru hârtie de notă, un suport pentru cărți de vizită, o tavă dublă pentru documente, o etichetă de nume și un set de pixuri din aur - o stilou și stilou.

Covorul de lucru este conceput pentru a avea întotdeauna documentele importante la îndemână și nu la îndemâna ochilor curioși din jurul tău. Datorită locului ascuns, vă permite să păstrați documentele importante ascunse în siguranță. Sub copertă există un spațiu în care puteți stoca cu ușurință documentele importante. Luxos   tampon de birou din piele (mat) - accesorii de birou unice. Covor de scris sau covorase din piele artificiala.

Ideal și ca cadou pentru un coleg sau șef

Set lux lux mat

Baza de masă din lemn de nuc maro cu plăcuță de identificare din aur + pixuri din aur - stiloul SET este format dintr-un stilou și un pix. Acest set de pixuri vă oferă posibilitatea de a utiliza diferite pixuri în diferite scopuri de scriere. Puteți utiliza stiloul pentru scrierea obișnuită, iar stiloul este folosit pentru a semna contracte și alte documente importante. Întregul set arată luxos și elegant datorită utilizării materialelor de primă clasă la producție. Această decorație de birou vă va permite să accesați stiloul, dacă este necesar. Gata cu căutarea unui stilou pe masă sau în interiorul sertarului.

suport stilou pixuri de lux

Tavă dublă de lux și hârtie dublă din lemn de nuc. Tava pentru hârtie are dimensiuni de 10x23x32 cm. Corpul este realizat în întregime din lemn, interiorul este căptușit cu piele de căprioară, iar accesoriile laterale din metal sunt din aur. Acest accesoriu de masă este unul dintre cei mai buni asistenți ai noștri în timp ce lucrați la birou. Primim și creăm o mulțime de lucrări în fiecare zi ca urmare a muncii noastre. Dar unde să le punem? Avem nevoie de un loc unde să le putem așeza pentru a le putea sorta mai târziu. Tava noastră de documente vă va ajuta cu siguranță! Are 2 tăvi pentru documente care vă oferă mai mult spațiu pentru stocarea documentelor și a hârtiei. Tava este îmbogățită cu balamale glisante laterale aurii , astfel încât să o puteți folosi ca deschisă sau închisă.

accesorii de birou de lux

Lemn 100% manual și lemn de nuc - acesta este cadoul ideal pentru oricine apreciază un produs de calitate

Despre piele: pentru producerea produselor noastre se folosește doar 100% piele sintetică de calitate (exclusivă) de primă clasă. Producția de astfel de produse este exclusiv realizată manual .

Susținem vânzarea de produse (Animal Friendly) care nu au provocat nicio cruzime a animalelor. Materialele din care sunt confecționate seturile de birouri de lux sunt fie naturale, fie sintetice. Pielea utilizată pentru producția de seturi și accesorii de birou este 100% din piele sintetică (Exclusiv) și arată la fel de luxos ca pielea originală de animal și niciun animal nu a fost rănit.

lemn realizat manual

Caracteristici:

la care se adauga Produs de înaltă calitate și elegant - fabricat în Turcia
la care se adauga Fabricat din piele artificială și lemn de nuc
la care se adauga 100% FĂCUT MÂNĂ
la care se adauga Design luxos: piele maro și lemn maro
la care se adauga 8 piese de accesorii de birou
la care se adauga 100% reciclabil + ECO Friendly

Specificație:

Dimensiuni: 58x39x1 cm
Material: piele artificială, lemn de nuc, metal
Culoare piele: maro închis
Culoarea lemnului: maro deschis
Culoare metal accesorie: auriu

Conținutul pachetului:

1x covor de lucru cu spațiu pentru ascunderea documentelor
1x suport pentru pix
1x suport pentru hârtie pentru note
1x titular de carte de vizită
1x tavă dublă pentru documente
1x etichetă (fără nume) și un set de pixuri de aur cu o bază: stilou și stilou

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă