Cană cu amestecare automată - ceașcă de cafea cu amestecare automată (magnetică)

Codul: 11-388
130,00 lei 75,00 lei Preț fără TVA: 62,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Cană cu amestecare automată - ceașcă de cafea (magnetică) cu amestecare automată care funcționează cu baterii, din oțel inoxidabil, durabilă și sigură de utilizat.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Cană cu amestecare automată - ceașcă de cafea (magnetică) cu amestecare automată care funcționează cu baterii, din oțel inoxidabil, durabilă și sigură de utilizat, ușor de operat și de întreținut. Călătorești des? Vrei să savurezi băutura ta preferată oriunde? Faceți doar cafea sau ceai - adăugați zahăr și nu veți avea nevoie de o linguriță pentru a amesteca. Indiferent dacă băutura dvs. este prea fierbinte sau dacă nu aveți o lingură la îndemână - pur și simplu apăsați butonul de pe cană pentru a vă amesteca băutura.

Cupa de amestecare automată vă va ușura consumul oricărei băuturi. Potrivit și acasă sau în cabană, în interior și în aer liber. Sfatul cadou perfect pentru toată lumea . O cană grozavă cu amestecare automată pentru iubitorii de cafea sau pentru cei care încă se grăbesc și sunt încă ocupați. Această cană de cafea vă va economisi cu siguranță timp și efort.

Cana cu auto-amestecare amestecă imediat băutura preferată fără probleme.

cană magnetică automată cană auto-amestecabilă pentru cafea


Cu siguranță veți aprecia aspectul simplu, dar elegant. De asemenea, puteți așeza o husă pe cană (inclusă), astfel încât să vă puteți bucura oricând de cafea fierbinte. De asemenea, capacul previne scurgerea băuturilor. Chiar dacă este o băutură caldă sau rece, această cană este făcută doar pentru ea. Bucurați-vă de lapte, băuturi din ciocolată și sucuri de fructe sau supă instantanee cu această cană și lăsați-o să se amestece pentru dvs. Ceașca de cafea din oțel inoxidabil poate fi folosită ca o ceașcă de băut normală, dacă nu aveți nevoie de funcția de amestecare. De asemenea, este ușor de spălat, dar nu folosiți mașina de spălat vase sau nu curățați cufundându-vă complet în apă.

Cană amestecătoare perfectă pentru iubitorii de băuturi - ceai, cafea, lapte, băutură din cacao, ciocolată caldă, supă instantanee.

cană cu auto-amestecare - cană pentru amestecare

Deși această cană arată minunat pe orice raft de pe blatul de bucătărie sau măsuța de cafea, rolul său principal este de a ușura munca. Acest accesoriu de bucătărie funcționează mai mult decât o cană tipică de cafea cu auto-amestecare și funcționează ușor și confortabil. Pur și simplu apăsați butonul de auto-amestecare de pe cană și elicea din partea de jos se rotește și amestecă ingredientele până la spumă. Nu-ți place cafeaua rece? Nicio problemă, această ceașcă este din oțel inoxidabil și va păstra temperatura băuturii mult timp chiar și iarna.

Caracteristici:

Cupă cu auto-amestecare, 2x baterii AAA sunt suficiente
Nu aveți nevoie de o lingură de amestecare
Durabil și sigur de utilizat
Conține un capac etanș cu o gaură mică pentru băut
Spălare manuală, nu este potrivită pentru mașina de spălat vase sau cuptorul cu microunde
Usor de curatat. Umpleți doar cu detergent și apă și apoi apăsați butonul

Specificatii tehnice:

Material: ABS, metal inoxidabil (material alimentar sigur)
Dimensiuni: 12 x Ø 9 cm
Greutate: 235 g
Volum: 350 ml
Baterii: 2xAAA (nu sunt incluse)

Conținutul pachetului:

1 x cană auto-amestecabilă

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă