Carte de vizită NFC electronică - atingeți cardurile telefonice pentru chei ca pandantiv/card - SOCIAL TAP

Codul: 11-703
125,00 lei Preț fără TVA: 104,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Carte de vizită NFC electronică - atingeți cardurile telefonice pentru chei ca pandantiv/card - SOCIAL TAP​ oferă o alternativă modernă la cărțile de vizită clasice din hârtie.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Carte de vizită NFC electronică - atingeți cardurile telefonice pentru chei ca pandantiv/card - SOCIAL TAP​ oferă o alternativă modernă la cărțile de vizită clasice din hârtie. Carte de vizită prin produsele sale cu tehnologie NFC (Near Field Communication). Aceste carduri și FOB inovatoare permit partajarea wireless a datelor cu smartphone-uri și tablete. Trebuie doar să atașați cardul sau cheia pe dispozitiv și să faceți schimb de informații de contact și adrese URL ale site-urilor web fără efort.

Acest proces fără întreruperi de rețea face conectarea cu alții mai ușoară ca niciodată. Este soluția ideală atât pentru profesioniști, cât și pentru companiile care caută o modalitate eficientă de a-și consolida conexiunile profesionale.

1x card Social Tap alb : card elegant, minimalist, realizat din materiale solide. Cu o simplă atingere (folosind tehnologia NFC) sau scanare, puteți partaja cu ușurință informații de contact sau profiluri pe rețelele sociale. Ideal pentru evenimente de networking.

1x etichetă social Tap FOB : breloc portabil compact pentru contactele sociale din mers. Atașați-l la chei, geantă sau curea pentru acces rapid. Scanați codul sau atingeți (folosind tehnologia NFC) și partajați-vă datele sociale fără efort.

1 autocolant Social Tap: accesoriu auto-adeziv pentru o conexiune fără efort. Lipește-l pe telefon și conectează-te printr-o simplă atingere.

tap carte de vizită electronic social tap cărți de vizită nfc

Functionalitate continua fara baterie

Cărțile de vizită electronice Social Tap sunt concepute pentru a nu necesita baterii sau surse de alimentare externe . Datorită utilizării tehnologiei NFC pasive, aceste carduri și brelocuri pot transmite date fără limită. Această funcție vă garantează că puteți utiliza cardurile în mod repetat, fără să vă faceți griji că rămâneți fără probleme sau că trebuie să înlocuiți bateria. Este o alternativă ecologică care reduce risipa, oferind în același timp funcționalitate neîntreruptă, care este foarte valoroasă în mediul profesional de astăzi, care se schimbă rapid.

cărți de vizită electronice de tip social tap
Ușor de actualizat și partajat

Unul dintre cele mai semnificative avantaje este capacitatea de a actualiza cu ușurință informațiile de contact. Vă puteți schimba detaliile ori de câte ori aveți nevoie, asigurându-vă că informațiile dvs. profesionale sunt mereu la zi. În plus, cardurile și brelocurile pot fi partajate cu colegii și partenerii de afaceri, permițându-vă să vă extindeți în mod eficient rețeaua de contacte. Această flexibilitate face din produsele Social Tap un instrument care se adaptează la diferite nevoi și situații profesionale.

Specificație:

  • Tehnologie: NFC (Near Field Communication)
  • Tip: carduri, brelocuri FOB
  • Caracteristici: Partajarea fără fir a informațiilor de contact și a adreselor URL
  • Compatibilitate: smartphone-uri, tablete
  • Eficiență energetică: nu necesită baterii sau surse de alimentare externe
  • Actualizări: Posibilitatea de actualizare nelimitată a informațiilor de contact


Conținutul pachetului:
1x card alb Social Tap
1x etichetă socială FOB Tap
1 autocolant Social Tap
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă