Dozator de cereale - Dozator dublu de fulgi de porumb 500g cereale (fulgi + muesli)

Codul: 11-467
245,00 lei 195,00 lei Preț fără TVA: 162,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Dozator de cereale - Dozator dublu de fulgi de porumb 500g cereale (fulgi + muesli)​. Dozatorul pentru fulgi de porumb, fulgi de ovăz, fulgi sau muesli.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Dozator de cereale - Dozator dublu de fulgi de porumb 500g cereale (fulgi + muesli)​. Dozatorul pentru fulgi de porumb, fulgi de ovaz, fulgi sau muesli pastreaza alimentele uscate proaspete si usor accesibile. Îți plac diferite bile, cereale sau fulgi de ovăz? În acest caz, avem o soluție excelentă pentru a avea la îndemână fulgii de porumb sau musli-ul preferat în fiecare zi! Cu aceste dozatoare de cereale, o vei avea sub control.

Fiecare recipient poate conține până la 500 de grame de cereale , iar datorită capacului practic, gustul chipsurilor tale preferate va rămâne întotdeauna la fel de proaspăt ca imediat după deschiderea pachetului. Cu dozatorul Cornflake, beneficiați de luxul și confortul unui hotel. Dozatorul dublu de cereale este de culoare neagra. O completare grozavă la micul dejun , cu un aspect luxos ca la micul dejun de la hotel.

Dozator pentru cereale, fulgi, muesli - O completare excelentă pentru un mic dejun acasă

dozator de fulgi de porumb dublu muesli

Dacă vrei să trăiești un stil de viață mai sănătos, îl poți umple cu muesli sau cereale sănătoase. Dacă aveți de gând să organizați o petrecere, puteți alege să umpleți dozatorul de fulgi de porumb cu gustări, ceea ce va fi probabil un succes pentru oaspeții dvs. Țineți vasul sub dozator, rotiți supapa de distribuire și veți elibera fulgi de porumb sau muesli . În fiecare recipient se potrivesc 500 de grame și aproximativ 30 de grame sunt eliberate când robinetul de distribuire este rotit. Cu dozatorul Cornflakes, nu vei avea nici macar jumatate de pachete goale in sertar sau recipiente goale, ci un plus frumos pe blatul din bucatarie.

Caracteristicile produsului:

Aparatul are 2 dozatoare de cereale
Materiale: ABS, cauciuc
Dimensiuni produs: 34,5 x 19,5 x 35 cm
Greutate neta: 1,52 kg

Conținutul pachetului:

1x dozator de cereale

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

99%
99%
Karolína

Dozator de cereale

Nu creează dezordine
Nici unul

Am cumpărat asta ca un cadou pentru fiii mei - ei fac cereale cu lapte în fiecare zi și fac o mizerie groaznică - în felul acesta puneți vasul jos și turnați cerealele preferate. Un lucru mic îngrijit

Tradus din: sk