Fier de călcat de călătorie - aburi pentru haine (rochii) - mini fier de călcat portabil pentru îmbrăcăminte cu rotație de 90°

Codul: 11-704
195,00 lei Preț fără TVA: 162,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Fier de călcat de călătorie - fier de călcat cu aburi pentru haine (rochii) - fier de îmbrăcăminte portabil mini portabil cu rotație de 90° este ultra este ușor, ușor de utilizat și potrivit atât pentru călcat uscat, cât și umed.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Fier de călcat de călătorie - aparat de călcat cu aburi pentru haine (rochii) - mini fier de călcat portabil pentru îmbrăcăminte cu rotație de 90° este ultra este ușor, ușor de utilizat și potrivit atât pentru călcat uscat, cât și umed, cu o funcție practică de ceață de apă pentru un plus de abur . Păstrează-ți hainele netede și fără riduri, fără efort, cu un fier de călcat . Manerul are un design ergonomic si poate fi rotit cu 90°. Fierul de călcat se încălzește în doar 20 de secunde , ceea ce vă economisește timp. Utilizați-l pe suprafețe plane sau pentru agățat haine. Este echipat cu o covorașă izolatoare practică și o cană de măsurare a apei. Este soluția ideală pentru păstrarea eleganței în timpul călătoriilor!

Cel mai bun fier de călcat cu abur de călătorie pentru haine

Cel mai bun fier de călcat cu abur de călătorie pentru haine

Încălzire rapidă în 20 de secunde

Fierul de călcat de călătorie este însoțitorul ideal pentru oricine dorește să rămână șic chiar și în deplasare. Cu dimensiunile sale compacte de 20,5 x 17 x 9,5 cm și o greutate redusă de doar 300 de grame, se potrivește cu ușurință în orice portbagaj sau rucsac. Încălzirea rapidă în 20 de secunde înseamnă că îți poți avea hainele netede și drepte la timp, fără așteptări inutile. Funcția practică de ceață de apă adaugă un plus de abur pentru o călcare mai eficientă, ceea ce este util în special atunci când călătoriți unde fiecare minut contează.

mini fier de călcat pentru călătorii mic cu aburi portabil pentru haine

Mâner ergonomic rotativ cu 90°

Mânerul cu design ergonomic, care poate fi rotit cu 90° , asigură confort și flexibilitate maximă la călcare. Acest design inovator vă permite să manevrezi cu ușurință fierul de călcat peste haine fără să te simți obosit sau inconfortabil în mână. Această funcționalitate crește accesibilitatea în locuri greu accesibile și facilitează călcarea diferitelor tipuri de îmbrăcăminte, ceea ce face din acest fier de călcat un instrument cu adevărat universal pentru toată lumea.

cel mai bun abur portabil pentru haine - fier de călcat portabil pentru haine

Eficient pe diferite tipuri de suprafete

Fierul de călcat este conceput pentru a fi eficient pe diferite tipuri de suprafețe. Indiferent dacă trebuie să călcați hainele întinse sau preferați să călcați articolele suspendate direct pe cuier, acest fier de călcat vă oferă flexibilitatea de care aveți nevoie. Datorită versatilității și covorașului izolator inclus care protejează suprafețele de deteriorare, împreună cu o cană de măsurare a apei pentru umplere ușoară, acest fier de călcat este soluția perfectă pentru călcat în orice mediu. Capacitatea sa de a lucra eficient pe o gamă largă de materiale și suprafețe îl face un accesoriu esențial pentru oricine dorește să arate șic în deplasare.

Specificație:

  • Material: ABS, Aluminiu
  • Dimensiuni produs: 20,5 x 17 x 9,5
  • Greutate neta: 300 grame
  • Intrare: 220V
  • Putere: 26W


Conținutul pachetului:

1x Fier de călcat compact mic
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă