Mașină de curățat cu abur pentru cuptorul cu microunde, în formă de personaj amuzant LADY

Codul: 11-524
45,00 lei 20,00 lei Preț fără TVA: 16,65 lei
vândut Ne pare rău, dar acest produs este epuizat. Acest produs nu mai este disponibil.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards

Aparatul de curățat cu abur pentru microunde, în formă de personaj amuzant LADY, este instrumentul perfect pentru curățarea perfectă a cuptorului cu microunde.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Aparatul de curățat cu abur pentru microunde în forma caracterului amuzant LADY este instrumentul perfect pentru curățarea perfectă a cuptorului cu microunde. Pur și simplu adăugați apă în recipient și porniți cuptorul cu microunde timp de 5 până la 8 minute la putere maximă. Priviți cum se ridică aburul din capul figurinei mici, în timp ce se încălzește de furie. Aburul face curățarea ulterioară a cuptorului cu microunde foarte ușoară. Aparatul de curățat cu abur este o invenție grozavă care nu numai că curăță perfect cuptorul cu microunde, dar arată și frumos. De asemenea, va fi ideal ca un cadou practic.

Curatator pentru microunde LADY cu abur

Curatator pentru microunde LADY cu abur

Curăță de grăsimi, grăsimi și alte impurități

Un cuptor cu microunde este folosit în aproape fiecare gospodărie. Nimănui nu-i place să se spele. Ne poate epuiza și mai ales ne poate dura mult timp. Această invenție excelentă va fi apreciată de absolut toată lumea. Spălarea cuptorului cu microunde nu a fost niciodată atât de ușoară. Mama supărată eliberează abur, datorită cărora ea curăță cuptorul cu microunde de grăsimi, grăsimi și alte impurități. Murdăria se dizolvă ușor, iar oțetul adăugat elimină perfect bacteriile.

mamă supărată că a curățat cuptorul cu microunde cu abur

Operare simplă

De aceea, aparatul de curățat cu abur pentru microunde este instrumentul potrivit, care eliberează abur după pornire și curăță cuptorul cu microunde de grăsimi, grăsimi și alte impurități. Când utilizați, turnați doar oțet și apă în cana de măsurare și puneți figura în cuptorul cu microunde. Apoi porniți cuptorul cu microunde și curățarea poate începe. Când personajul eliberează toți aburul, deschideți cuptorul cu microunde și ștergeți-l cu o cârpă uscată. Murdăria se va dizolva și dacă adăugați oțet în apă, veți elimina bacteriile. Va fi curat și gata de încălzit următorul prânz sau cină.

Specificație:

  • Este un cadou distractiv
  • Este ușor de utilizat și eficient
  • Materiale: ABS
  • Dimensiuni produs: 11 x 8,5 x 13,5 cm
  • Greutate: 90 grame


Conținutul pachetului:

1x aparat de curățat cu abur pentru microunde

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă