Mașină pentru fabricarea de vată de zahăr - Mașină pentru ață de zahăr Nostalgia RETRO

Codul: 11-544
295,00 lei 225,00 lei Preț fără TVA: 187,50 lei
vândut Ne pare rău, dar acest produs este epuizat. Acest produs nu mai este disponibil.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards

Mașină de fabricat vată de zahăr - Mașină de vată de zahăr Nostalgia RETRO acasă. Cu aparatul de vată de zahăr, vă puteți bucura de vată de zahăr ca într-un parc de distracții.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mașină de fabricat vată de zahăr - Mașină de vată de zahăr Nostalgia RETRO acasă. Cu aparatul de vată de zahăr, vă puteți bucura de vată de zahăr ca la un parc de distracții sau la altă sărbătoare. Cu o mașină compactă care are un design retro nostalgic și este foarte ușor de utilizat , poți face vată de zahăr în confortul casei tale. Acest indispensabil aparat de vată de zahăr va atrage cel mai bine privirile la zilele de naștere ale copiilor și la petrecerile de vară.

Producător de vată de zahăr pentru casă în design retro - mașină de vată de zahăr

Vata de zahăr nu costă mult de făcut, dar este mai valoroasă pentru copiii tăi decât crezi. Copiii se bucură de asta când vizitează grădina zoologică, parcurile de distracție sau festivalul. Dacă doriți să faceți sărbătorile de familie sau ziua de naștere a copiilor mai plăcute cu vată de zahăr, obțineți acest aparat de vată de zahăr pentru casa dvs.

mașină de bomboane din bumbac stil retro

Design retro pentru vată de zahăr

Pe langa posibilitatea de a prepara vata de zahar, producatorul te va impresiona la prima vedere prin aspectul sau, de parca s-ar fi intors din anii 50. O poți folosi pentru a face vată de zahăr atât din zahăr granulat, cât și din diverse bomboane. Acest lucru vă va oferi vată de zahăr colorată și veselă. În plus, producția este distractivă și îi vei face pe copii fericiți.

mașină de vată de zahăr

Producție simplă de vată

Aparatul de vată de zahăr este foarte ușor de utilizat. Doar adăugați zahăr, porniți mașina și după ce s-au format fibrele de zahăr, înfășurați-le în jurul bețișoarelor de lemn. Dacă doriți ca vata de zahăr colorată, adăugați doar câteva picături de colorant alimentar.

mașină de vată de zahăr design retro

Curățare și depozitare ușoară

Mașina este foarte compactă și poate fi dezasamblată , astfel încât este ușor de curățat și ocupă un spațiu minim. O cană de măsurat zahăr este inclusă în pachet. Dacă vrei să faci vată de zahăr în câteva minute și să mulțumești copiilor tăi, cu siguranță aparatul de vată de zahăr te va surprinde plăcut.

Specificație:

  • Este ușor de curățat
  • Vine cu un adaptor UE
  • Material: ABS
  • Dimensiuni: Ø 31 x 25 cm
  • Greutate: 1,17 kg

Conținutul pachetului:
1x aparat pentru vată de zahăr

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă