Mini ventilator flexibil (flexibil) pentru suport trepied pentru USB și portabil

Codul: 11-710
175,00 lei Preț fără TVA: 145,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Mini ventilator flexibil (flexibil) pentru suport trepied pentru USB si handheld reprezinta o revolutie in domeniul confortului personal pentru persoanele aflate in permanenta in miscare.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mini ventilator flexibil (flexibil) pentru suport trepied pentru USB si handheld reprezinta o revolutie in domeniul confortului personal pentru persoanele aflate in permanenta in miscare. Acest instrument multifuncțional nu este doar un mijloc de a crea o briză plăcută, ci oferă o soluție completă pentru gestionarea căldurii oriunde v-ați afla.

Ventilatorul flexibil este realizat din material ABS solid și este echipat cu o baterie puternică cu litiu cu o capacitate de 5200 mAh . Ventilatorul combină caracterul practic cu durabilitatea pe termen lung. Picioarele sale flexibile sunt concepute pentru a se atașa cu ușurință pe orice suprafață, de la scaune la pătuțuri la scaune și echipamente de camping. Indiferent dacă vă aflați în mijlocul junglei urbane sau într-o excursie în natură, acest dispozitiv ușor și compact cu o greutate de doar 360 de grame oferă până la 40 de ore de răcire la o singură încărcare .

ventilator flexibil mini usb - flex handheld

Powerbank încorporat pentru reîncărcare din mers

Ventilator flexibil nu numai că oferă o briză răcoritoare, ci este echipat și cu o bancă de alimentare încorporată, astfel încât să vă puteți încărca în mod convenabil dispozitivele electronice din mers. Adaptabilitatea sa este garantată de reglarea vitezei pe trei niveluri, funcționarea silențioasă, posibilitatea de rotație la 360 de grade și, de asemenea, funcția de suport pentru telefon, ceea ce îl face un dispozitiv cu adevărat universal.

Încărcarea printr -un cablu USB-C (inclus în pachet) permite ventilatorului să fie încărcat rapid și gata de utilizare din nou în doar 3,5 ore . Cu dimensiuni de 15 x 7 x 32 cm și o putere de 10W , ventilatorul flexibil este o soluție ideală pentru cei care caută scăparea de căldura verii.

ventilator de racire mini pe suport trepied flexibil

Specificație:

  • Material: ABS, baterie litiu 5200 mAh
  • Putere: 10 W
  • Intrare: 5V - 2A
  • Ieșire: 5V - 2A
  • Dimensiuni produs: 15 x 7 x 32 cm
  • Greutate neta: 360 grame

Conținutul pachetului:
1x ventilator de răcire flexibil
1x cablu USB-C
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă