Set de 2 pahare de vin trandafir - cadou pahar de vin in forma de trandafir

Codul: 11-654
175,00 lei Preț fără TVA: 145,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Set de 2 pahare de vin trandafiri - cadoul de pahar de vin in forma de trandafir este un cadou ideal nu numai pentru Ziua Indragostitilor, ci si pentru o cina romantica in doi.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Set de 2 pahare de vin trandafiri - cadoul de pahar de vin in forma de trandafir este un cadou ideal nu numai pentru Ziua Indragostitilor, ci si pentru o cina romantica in doi. Cu forma sa frumoasa, care seamana cu o floare de trandafir, va aduce o nota de lux si eleganta in fiecare moment romantic. Fiecare înghițitură din acest pahar devine o experiență specială, combinând gustul delicios al vinului cu o notă de atmosferă romantică.

set de pahare de vin in forma de trandafir

Design elegant

Designul elegant este sinonim cu stil și gust . Simplitatea și atemporalitatea sa subliniază frumusețea în fiecare detaliu. Această bijuterie vizuală combină o abordare modernă cu eleganța clasică, făcând-o ideală pentru cei care apreciază delicatețea și rafinamentul. Cu designul elegant, adaugi o notă de lux fiecărei situații și ridici estetica la un nou nivel. Este mai mult decât un simplu element elegant , este o expresie a gustului și sentimentului tău pentru frumusețe.

set de pahare de vin rose

O surpriză romantică

Surpriza lui Valentin este un misterios balsam al iubirii, învelit într-un frumos pachet de dragoste tandră. Această experiență magică aduce în relație frumusețea surprizei și bucuriei pe care nu le vei uita. Farmecul său unic și atingerea romantică creează amintiri de neuitat, pentru că fiecare moment cu această surpriză este plin de dragoste și fericire. Faceți-vă ziua de neuitat cu acest gest frumos care va face inimile să înflorească și va face să strălucească cea mai fericită dragoste.

Materialele atent selectate nu sunt doar puternice, ci și rezistente la timp și condiții solicitante. Fiecare piesă creată din aceste materiale reflectă angajamentul față de calitate și durabilitate. Cu această construcție fiabilă și robustă, obțineți nu numai produsul, ci și asigurarea că vă va servi cu fiabilitate și durabilitate pe termen lung.

Specificații:

  • Material: sticla
  • Dimensiuni produs: 8 x 22,5 cm
  • Greutate: 120 g


Conținutul pachetului:

2x pahar de vin in forma de trandafir

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă