Set sushi - set maki (set producător sau kit din bambus 100% original)

Codul: 11-403
395,00 lei 210,00 lei Preț fără TVA: 175,00 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Set sushi - set maki (set producător sau set din bambus 100% original) sushi de pregătire sau preparare nu a fost niciodată mai ușor cu acest set cadou.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Set sushi - set maki (set producător sau kit din bambus 100% original) sushi de pregătire sau preparare nu a fost niciodată mai ușor cu acest set cadou. Pregătiți masa preferată rapid și ușor. Setul de sushi nu trebuie să lipsească în bucătăria oricărui pasionat de bucătărie asiatică, doar în câțiva pași simpli puteți crea cel mai frumos sushi pe care l-ați văzut vreodată. Bucătăria asiatică a devenit recent foarte populară, însă acest lucru se reflectă și în prețul final al bucătăriei asiatice sau sushi. Deveniți un bucătar de sushi profesionist datorită setului nostru Maki.

Este bine cunoscut faptul că crearea de sushi gustoase și arătoase nu este deloc ușoară, producția de sushi este, de asemenea, complicată. Chiar dacă aveți totul gata și ingredientele sunt gătite perfect, totul poate merge prost când stoarceți sau rulați maki. Cu toate acestea, setul maki va garanta structura uniformă și fermă necesară pentru o rolă de sushi perfectă. Setul de sushi vă va permite să creați masa asiatică perfectă pe care toată lumea o va iubi.

Set de sushi - prepararea sushi-ului nu a fost niciodată mai ușoară și mai naturală. Pur și simplu creați un sushi sau un maki în orice moment.

set de filtru de sushi - set de fabricare ca un cadou

Pregătiți ingredientele și în câțiva pași simpli pregătiți sushi în funcție de preferințe și gust. Setul în sine este foarte durabil - datorită faptului că este fabricat din 100% bambus și, din același motiv, curățarea acestuia este complet ușoară și fără probleme. Datorită setului special Maki, fiecare sărbătoare va fi unică, iar vizita dvs., familia sau prietenii vor rămâne în uimire liniștită de sushi-ul perfect pe care l-ați pregătit pentru ei.

la care se adauga Preparare ușoară pentru maki / sushi
la care se adauga Fabricat din bambus real 100%
la care se adauga Frumos design tradițional

Caracteristici:

Material: 100% bambus
Forme de romery: 20 x 6 x 6 cm
Dimensiuni tija de bambus: 23 x 13 x 4 cm
Dimensiuni presor bambus: 20 x 6 x 3,5 cm
Greutate: 682 grame

Conținutul pachetului:

1x set Maki
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%
100%
Sushimajster

Set sushi

din bambus

Cu el se pot face sushi sau maki perfecte. Înainte de asta, le făceam manual, dar nu erau la fel de drăguți și uniformi, iar interiorul era mai împrăștiat - grozav pentru mine!

Tradus din: sk