Tongue tongue - Set de tobe cu limbă din oțel cu 2 bețe

Codul: 11-655
225,00 lei Preț fără TVA: 187,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Tobe tongue - Set de tobe cu limbă de oțel cu 2 bețe - aceste tobe sunt o simfonie de idei și inovații muzicale care îți vor trezi experiența muzicală.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Tobe tongue - Set de tobe cu limbă de oțel cu 2 bețe - aceste tobe sunt o simfonie de idei și inovații muzicale care îți vor trezi experiența muzicală. Această bijuterie din oțel este un însoțitor inconfundabil pentru toți iubitorii de melodie și căile lor creative expresive. Designul său compact și materialele durabile îl fac un partener de încredere pentru aventurile muzicale pe drumuri și acasă. Dă viață expresiilor tale muzicale și lasă toba Tongue să depășească limitele creativității tale.

tongue tongue set de tobe de oțel

Potrivit pentru toate grupele de vârstă

Toba limbii este un instrument muzical care se adresează tuturor grupelor de vârstă prin combinația sa unică de sunet și utilizare ușoară. Tonul său plăcut și controlul intuitiv îl fac partenerul ideal atât pentru tinerii pasionați de muzică, cât și pentru jucătorii experimentați. Indiferent dacă ești un începător sau un muzician avansat , toba Tongue deschide ușa către lumea melodiei și a ritmului. Bucurați-vă de posibilitățile nesfârșite de creație muzicală cu acest instrument universal care aduce bucuria de a cânta la orice vârstă.

set de tobe din oțel cu limbă

Melodie moale cerească

Toba limbii poartă cu ea o atingere magică de melodie moale cerească. Limba sa de oțel creează o experiență sonoră bogată care evidențiază frumusețea muzicii în cea mai delicată prezentare. La fiecare atingere, tastele sale redă tonuri melodioase , creând o atmosferă de armonie pașnică. Cu toba Tongue, nu există limitări muzicale - doar melodie pură, cerească, care atrage sufletul și poartă o bucată de magie muzicală cerească . Materialele atent selectate nu sunt doar puternice, ci și rezistente la timp și condiții solicitante. Fiecare piesă creată din aceste materiale reflectă angajamentul față de calitate și durabilitate.

Specificații:

  • Material: otel, lemn, cauciuc
  • Dimensiuni produs: 16 x 16 x 8 cm
  • Greutate: 520 g


Conținutul pachetului:

1x tambur pentru limbă
2x Bețișoare
4x Extensii pentru degete
1x carte muzicală
1x geantă de transport
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă