Trandafir Valentine - XXL Floare mare trandafir rosu 1,6m

Codul: 11-653
295,00 lei Preț fără TVA: 245,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Trandafir Valentine - XXL Floare mare trandafir rosu 1,6m​ - un cadou romantic pentru ea - femeie, iubita, iubit, sotie, nu numai de Ziua Indragostitilor.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Trandafir Valentin - XXL Floare mare trandafir rosu 1,6m​ - un cadou romantic pentru ea - femeie, iubita, iubit, sotie, nu doar de Ziua Indragostitilor, pe care nu o va uita. Trandafirul este regina regatului florilor, uimitoare prin dimensiunea și grația sa rafinată. Această frumusețe monumentală împodobește fiecare spațiu cu prezența sa maiestuoasă și inspiră uimire tuturor celor care o văd. Cu frunzele sale masive și forma elegantă, reprezintă o piesă unică care combină frumusețea naturii cu un rt. Trandafirul gigant XXL nu este doar un accesoriu floral, este o declarație de mărime și frumusețe care celebrează grația și esența eleganței naturale.

Trandafiri ca cadou pentru o femeie - trandafir imens XXL

Trandafir imens XXL - Trandafiri ca cadou pentru o femeie

O surpriză romantică de Valentine

Surpriza lui Valentin este un misterios balsam al iubirii, învelit într-un frumos pachet de dragoste tandră. Această experiență magică aduce în relație frumusețea surprizei și bucuriei pe care nu le vei uita. Farmecul său unic și atingerea romantică creează amintiri de neuitat, pentru că fiecare moment cu această surpriză este plin de dragoste și fericire . Faceți Ziua Îndrăgostiților de neuitat cu acest gest frumos care va face inimile să înflorească și va face să strălucească cea mai fericită dragoste.

trandafir gigantic 1,6m cadou trandafir gigantic

Frumusețe nestingherită

Acest trandafir XXL subliniază excelența dispoziției sale care nu se estompează. Spre deosebire de un trandafir obișnuit, această regină florală lasă o impresie de prospețime imensă și durează pentru totdeauna. Fiecare privire asupra ei evocă momentul special în care a fost dăruită și, cu fiecare an care trece, frumusețea și farmecul lui nu fac decât să adâncească. Lasa-te purtat de frumusetea si povestea pe care frumusetea nemuritoare a trandafirului XXL le scrie in viata ta.

Specificații:

  • Material: PE
  • Dimensiuni produs: tulpină: 1,6 m, diametru trandafir: 70 cm
  • Greutate: 350 g

Conținutul pachetului:

1x trandafir imens XXL

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă