Monumente ale lumii 15buc - împingeți ace pe hărți din lemn

Codul: 66-056
200,00 lei Preț fără TVA: 166,65 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Monumente ale lumii set de 15 bucăți - împingeți ace pe hărți din lemn. PUSHPINS - monumente precum Minunile lumii

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Monumente ale lumii set de 15 bucăți - împingeți ace pe hărți din lemn PUSHPINS - monumente precum minunățiile lumii sunt folosite pentru a marca clădirile preferate pe harta lumii de pe perete , au monumentele în fața ochilor. Ați admirat întotdeauna măreția TURNULUI EIFEL sau vă place mai mult mândria continentului asiatic - MARE PERETE AL CHINEZII sau simbolul noii lumi - STATUA DE LIBERTATE americană? Veți găsi toate aceste monumente și multe altele în acest set. Hărțile din lemn sunt o completare foarte estetică și populară pentru casa / apartamentul, birourile sau spațiile comerciale. Ele arată deja originale, dar cu ajutorul acestor ace le veți da un caracter special . Prelucrarea precisă a miniaturilor acestor clădiri de renume mondial va atrage cu siguranță atenția tuturor în împrejurimile dumneavoastră.

TOP monumente construite de un om pe harta ta.

monumente și obiective turisticeclădiri și clădiri din lume

Prelucrare detaliată și extrem de înaltă a celor mai renumite clădiri din lume - din lemn.

împingeți ace pe harta de lemnmonument pushpins - pentru o hartă din lemn

În acest set veți găsi următoarele clădiri mondiale:

Colosseumul - ruinele unui mare amfiteatru din centrul Romei - este în prezent o dominantă arhitecturală a Romei.
Turnul Eiffel - este o structură metalică construită pe Champ de Mars lângă Sena din Paris, la momentul construcției sale fiind cea mai înaltă clădire din lume.
Sagrada Familia - este o bazilică masivă din Barcelona, care a fost în construcție din 1882. Finalizarea ei preconizată este stabilită pentru 2026 - ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la moartea arhitectului acestui templu, Antonio Gaudí.
Burg Khalifa - este un zgârie-nori din orașul Dubai din Emiratele Arabe Unite, după finalizarea din 2010 a devenit cea mai înaltă clădire de neegalat din lume.
Pagoda - o desemnare pentru tipul de templu din Asia de Est, folosită pentru păstrarea rămășițelor sacre, fiecare etaj are un acoperiș glisant.
Turnul înclinat din Pisa - când clădirea a ajuns la etajul al treilea și la o înălțime de 11 metri, baza inelului a fost înclinată în lateral cu exact 15 cm. Pisano a încercat să echilibreze înclinarea la etajul patru, dar nu a reușit.
Big Ben - numele „Big Ben” este utilizat în mod obișnuit pentru întregul turn, dar de fapt este numele celui mai mare clopot din turn, acest clopot sunând întotdeauna la fiecare oră.
Piramidele - au fost construite ca morminte ale conducătorilor antici și ale familiilor acestora, în special în timpul Imperiului Vechi și Mediu.
Clădirea Parlamentului în Ungaria - este unul dintre simbolurile naționale ale Ungariei și una dintre cele mai vechi clădiri guvernamentale din Europa. Din 1989, a devenit, de asemenea, simbolul revenirii Ungariei la libertate și democrație.
Marele Zid Chinezesc - este un vechi sistem de fortificație care se întinde în nordul Chinei, a fost construit în timpul dinastiei Ming și ajunge pe 8.850 km.
Taj Mahal - acesta este un mausoleu din Agra, India. construit de Shah Jahan în memoria soției sale Mumtaz Mahal, 28 de tipuri diferite de pietre prețioase și pietre prețioase au fost așezate în marmură.
Machu Picchu - cunoscut și sub numele de Orașul pierdut al incașilor, este un oraș creat de incași, la 2430 metri deasupra nivelului mării, pe o creastă montană deasupra văii Urubamba din Peru.
Statuia Libertății - New York. părți individuale ale statuii în sine au fost realizate în Franța sub conducerea sculptorului Frédéric Auguste Bartholdi. Pentru națiunea americană este un simbol al libertății.
Opera din Sydney - constructorul său a fost inspirat de motive din natură, este modelat de scoici sau lebede care vor să decoleze. Cea mai faimoasă clădire din Australia.
Statuia lui Iisus Hristos - (Hristos Mântuitorul). Este situat pe dealul Corcovado - Rio de Janeiro, Brazilia, înalt de 700 de metri. Înălțimea sa este de 30 de metri, îl înfățișează pe Hristos cu brațele întinse, acest gest a fost pentru a exprima compasiunea și bucuria independenței.
Conținutul pachetului:
15x cleme care reprezintă cele mai renumite clădiri din lume
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă