Suport de pahare plutitor gonflabil - Swan

Codul: 201-019
45,00 lei Preț fără TVA: 37,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Suport pentru pahare plutitor gonflabil Swan are grija de vara cu o bautura in mana in toate conditiile. Suportul pentru băuturi va aduce o atmosferă veselă oricărei piscine.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Suportul gonflabil pentru pahare Swan va avea grija de vara cu o bautura in mana in toate conditiile. Suportul pentru băuturi va aduce o atmosferă veselă oricărei piscine. Oferă confort maxim în apă și pe uscat datorită suportului plutitor pentru băuturi Swan , care este îndrăgit nu numai de adulți, ci și de copii. Puteți avea întotdeauna la îndemână băutura preferată pe tot parcursul verii. Vă puteți împrospăta cu o băutură rece oricând și oriunde. Suportul de pahare irezistibil in forma de lebada din materiale de inalta calitate va depasi chiar si cele mai solicitante conditii pentru tine.

Mini roată plutitoare pentru băuturi Swan

Suportul la modă pentru băuturi și obiecte de valoare în formă de lebădă va anima orice petrecere la piscină.

Mergeți la mare, lac sau piscină și bucurați-vă de momentele calde de vară cu o băutură rece în mână. Fie ca vrei sa te relaxezi din confortul unui sezlong sau sa sari in apa si sa te distrezi, credincioasa Swan va fi alaturi de tine mereu si oriunde. Orice persoană care s-a săturat să se ridice constant pentru a lua o băutură rece va aprecia cu adevărat un suport gonflabil pentru băuturi . Poți lua cu tine suportul original pentru pahare plutitoare la plajă, la lac, la jacuzzi, la piscină, la petreceri, la prieteni și familie. Mini roata gonflabilă va pune în mișcare fiecare petrecere și va crea atmosfera de vară potrivită. Procesarea realistă și designul drăguț vă vor face vedeta oricărei petreceri la piscină.

Gonflabil pentru băuturi în formă de lebădă

Gonflabil pentru băuturi în formă de lebădă - un suport pentru pahare gonflabil versatil, poate fi folosit nu numai pentru băuturi.

Gonflabila Swan are utilizare universala si un caracter foarte adaptabil. Gonflabila vesela pentru pahare si bauturi se adapteaza fiecarei situatii si fiecare conditie care o indeplineste. Puteți utiliza suportul universal pentru pahare în diferite moduri. Puteti folosi gonflabilul de petrecere in forma de lebada ca suport pentru orice bautura alcoolica sau nealcoolica, inghetata gustoasa sau cutie rece, cutie de suc sau pahar cu o bautura racoritoare. Piscină gonflabilă Swan va servi și ca vas pentru un smartphone, un mini difuzor. Experimentați adevărata atmosferă a verii cu tot ce aveți nevoie la îndemână.

Suport pentru pahare gonflabil Swan


Specificații:

  • Material: PVC
  • Culoare albă


Conținutul pachetului:

1x Suport pentru pahare gonflabil in forma de lebada

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă