Suport piscina gonflabil plutitor pentru cupe - Palmier

Codul: 201-022
45,00 lei Preț fără TVA: 37,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Suport piscina gonflabil plutitor pentru cupe - Palmier. Suporturile de pahare plutitoare gonflabile originale cu tema de vara sunt perfecte pentru relaxare cu o bautura rece in mana.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Suport piscina gonflabil plutitor pentru cupe - Palmier. Suporturile de pahare plutitoare gonflabile originale cu tema de vara sunt perfecte pentru relaxare cu o bautura rece in mana. Suportul pentru băuturi ține pasul cu vremurile și ultimele tendințe. Suportul gonflabil elegant va deveni cel mai bun prieten al tău. Suportul gonflabil in forma de insula cu palmier este detaliat iar designul sau ofera ochiului o impresie foarte carismatica si placuta. Suportul plutitor pentru palmier are o impresie foarte realistă. Fiecare adult, adolescent sau copil îl va aprecia cu adevărat.

Suport piscina pentru cupe - insula cu palmier

Suport piscina pentru cupe - insula cu palmier

Suportul inteligent pentru băuturi va impresiona pe toată lumea prin flexibilitatea și durabilitatea sa.

Suportul pentru pahare la modă este potrivit atât pentru utilizarea apei, cât și a terenului. Suportul practic pentru pahare plutitor de palmier va crea momente placute de vara in confortul unui sezlong de la piscina sau o distractie minunata la mare. Poți lua suportul pentru băuturi cu tine la plajă, la lac, la cada cu hidromasaj, la piscină sau la ocean, la o petrecere cu prietenii și familia. Suportul plutitor neobișnuit va anima orice petrecere și va crea atmosfera potrivită de vară. Orice persoană care s-a săturat să se ridice constant pentru a lua o băutură rece va aprecia cu adevărat un suport gonflabil inteligent.

Mini roată gonflabilă pentru piscină pentru ținerea băuturilor din palmier

O insulă gonflabilă cu un palmier este potrivită întotdeauna și oriunde - utilizare universală și caracter adaptabil.

Cupa gonflabilă veselă se adaptează fiecărei situații și fiecărei condiții. Puteți utiliza suportul universal pentru pahare în diferite moduri. Suportul de pahare remarcabil in forma de insula cu palmier poate tine orice bautura alcoolica sau nealcoolica, inghetata gustoasa sau o cutie racita, sau un pahar cu o bautura racoritoare. De asemenea, puteți folosi suportul pentru palmier ca vas pentru un smartphone, un mini difuzor. Copiii vor fi deosebit de încântați să aibă la îndemână jucăriile lor preferate. Îndulcește-ți viața și experimentează adevărata atmosferă a verii.

Suport pentru pahare de palmier

Specificații:

  • Material: PVC
  • Culoare: amestec

Conținutul pachetului:

1x Suport pentru pahare gonflabil in forma de palmier

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă