Unicorn float pentru piscină - jucărie XXL

Codul: 201-005
425,00 lei 375,00 lei Preț fără TVA: 312,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Unicorn float pentru piscină - jucăria XXL este un supliment necesar pe care trebuie să îl aveți la fiecare vacanță de vară.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Unicorn float pentru piscină - jucăria XXL este un supliment necesar pe care trebuie să îl aveți la fiecare vacanță de vară. Acesta va garanta toată atenția vecinătății dvs. și vă va aduce combinația perfectă de relaxare și distracție pe apă. Uitați de un tampon gonflabil clasic, discret și de această dată luați o piesă exclusivă , cu care vă bucurați de o distracție plăcută într-o apă în timpul lunilor calde de vară. Vreți să faceți o vacanță la mare sau la lac? Nu uitați să luați acest pad gonflabil pentru a atrage atenția, dar, în principal, veți experimenta situații de zâmbet și aventuri memorabile cu familia și prietenii. Când să te distrezi, dacă nu în timpul sărbătorilor de vară? Dimensiunile uriașe și designul original al plăcii gonflabile vă asigură că veți fi centrul atenției la fiecare petrecere de apă. Un pegasus uimitor de gonflabil, pe care tu și prietenii tăi îl vei iubi.

Jucării gonflabile pentru copii și adulți pentru înot în apă fie la mare, fie la piscină - tampoane gonflabile elegante. Bucurați-vă de vară în stil deosebit!

XXL pegas gonflabil

Creați o atmosferă unică estetică și distractivă acasă cu animalul imens plutitor din piscina dvs. Datorită dimensiunii supradimensionate , tamponul gonflabil oferă o mulțime de locuri pentru doi adulți pentru a vă bucura de relaxare, plajă și distracție cu partenerul dumneavoastră. Tamponul gonflabil este potrivit pentru petrecerea unui timp la piscină, la lac, la plajă sau în grădină ca un leagăn. Tampoanele gonflabile XXL au găsit locul lor și în lumea celebrităților, unde sunt foarte favorizate și populare, deoarece sunt garanția distracției corecte. Ele sunt fabricate din material de înaltă calitate din PVC și includ două mânere ușor de manevrat pentru manipulare și plimbare fără probleme pe apă.

pegas gonflabile

În magazinul electronic, avem câteva modele disponibile pentru aceste gonflabile distractive, deci aveți ocazia unică de a alege cele mai potrivite și de a vă bucura de vară în stilul minunat.

Specificatii - Barca gonflabila Unicorn:

  • Material: PVC de înaltă calitate
  • Dimensiuni: Lungime 2,4 m, Lățime 2,3 m, Înălțime 1,3 m
  • Greutate: 2,7 kg

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă