Mască de cimpanzeu - mască de față (cap) din silicon de cimpanzeu pentru copii și adulți

Codul: 88-327
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Mască de cimpanzeu - Mască amuzantă de cimpanzeu (maimuță) de față (cap) din silicon pentru copii și adulți - realizată din latex 100% natural pentru Halloween sau carnaval.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mască de cimpanzeu - Mască amuzantă de față (cap) din silicon de cimpanzeu (maimuță) pentru copii și adulți - realizată din latex 100% natural pentru Halloween sau carnaval. Costum pentru copii și adulți (măști). Material care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nările măștii sunt confortabile și respirabile.

masca cimpanzei fata de maimuta masca din latex siliconat pentru cap

Măști de Halloween pentru băieți (copii) sau adulți

Masca de Halloween este interesantă prin designul și detaliile sale elaborate, care o fac un plus izbitor în atmosfera înfricoșătoare. Cu caracteristicile sale înfiorătoare și elementele impresionante, vei avea impresia că intri în lumea animalelor. Este accesoriul perfect pentru cei care doresc să creeze un sentiment de suspans și mister la o petrecere de Halloween. Cu această mască pe față, vei deveni unul dintre cei mai populari și recunoscuți eroi de film sau animale și personaje emblematice, iar acest lucru vă va aduce cu siguranță o mulțime de complimente și reacții fericite.

Aceasta masca din latex este deci o alegere absolut ideala si originala pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, petreceri aniversare si altele. Măștile noastre înfricoșătoare se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și, mai presus de toate, să fii cool.

Mască pentru cap de maimuță cimpanzeu din latex siliconic

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costumele de carnaval (măști) au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău preferat sau în monștri sau animale înfricoșătoare.

Conținutul pachetului:

1x mască de silicon cu cimpanzeu maimuță

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă