Mască de față Black Panther - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval

Codul: 88-288
160,00 lei Preț fără TVA: 133,35 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Mască de față Black Panther - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval. Costum (mască) pentru copii și adulți Black Panther realizat din latex 100% natural.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mască de față Black Panther - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval. Costum (mască) pentru copii și adulți Black Panther realizat din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nasul măștii este confortabilă și respirabilă.

Mască neagră de carnaval Black Panther

Măști de Halloween pentru băieți/fete (copii) sau adulți

Masca Black Panther este o alegere uimitoare pentru cei care doresc să creeze o performanță emoționantă și eroică la un eveniment costumat. Această mască este inspirată de personajul Panterei Negre din lumea de benzi desenate și cinematografice Marvel . Cu el, puteți obține aspectul caracteristic acestui super-erou, care este cunoscut pentru abilitățile sale supraomenești și hainele elegante. Este un simbol al puterii, al curajului și al luptei pentru dreptate.

Cu această mască pe față, vei arăta ca și cum ai ieșit direct din Wakanda și vei atrage admirația și atenția tuturor celor care îți apreciază costumul. Aceasta masca din latex in forma de Pantera Neagra este asadar o alegere complet ideala si originala pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, petreceri aniversare si altele. Măștile noastre precum Black Panther se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și mai ales să fii cool.

Mască de Halloween Pantera Neagră

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costumele de carnaval (măști) au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău favorit sau monștri de film înfricoșător.

Conținutul pachetului:

1x mască Black Panther

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă