Masca de fata Clown Pennywise - pentru copii si adulti de Halloween sau carnaval

Codul: 88-294
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Masca de fata Clown Pennywise - pentru copii si adulti de Halloween sau carnaval. Costum de clovn Pennywise pentru copii și adulți realizat din latex 100% natural.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Masca de fata Clown Pennywise - pentru copii si adulti de Halloween sau carnaval. Costum de clovn Pennywise pentru copii și adulți, realizat din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nasul măștii este confortabilă și respirabilă.

Bufon înfricoșător (clovn) - mască de față - Pennywise

Bufon înfricoșător (clovn) - Mască de față Pennywise

Măști de Halloween pentru băieți (copii) sau adulți

Pennywise clovnul este un personaj legendar din romanul de groază al lui Stephen King și din filmul „IT”. Masca lui este o alegere emblematică pentru Halloween, cu ochii lui roșii înfricoșători, machiajul strălucitor și dinții proeminenți adăugând frică oricărei fețe. Aceasta masca din latex in forma de Pennywise the Clown este asadar o alegere absolut ideala si originala pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, petreceri aniversare si altele. Măștile noastre precum Pennywise the Clown se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și mai ales să fii cool.

Mască de față pentru adulți Pennywise the Clown

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costume (măști) de carnaval au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău favorit sau monștri de film înfricoșător.

Mască de clovn Pennywise pentru carnaval

Conținutul pachetului:

1x mască Pennywise clovnul

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă