Mască de față de maimuță (din Planeta Maimuțelor) - pentru copii și adulți de Halloween sau carnaval

Codul: 88-285
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
vândut Ne pare rău, dar acest produs este epuizat. Acest produs nu mai este disponibil.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards

Masca de fata Maimuta din Planeta Maimutelor - pentru copii si adulti de Halloween sau carnaval. Costum pentru copii și adulți (mască) Maimuță din planeta maimuțelor​ realizat din latex 100% natural.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mască de față de maimuță (din Planeta Maimuțelor) - pentru copii și adulți de Halloween sau carnaval. Costum pentru copii și adulți (mască) Maimuță din planeta maimuțelor din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nasul măștii este confortabilă și respirabilă.

masca de copil maimuta de pe planeta maimutelor

Măști de Halloween pentru băieți/fete (copii) sau adulți

Maimuța din masca Planet of the Apes este o piesă fascinantă pentru fanii acestei serii de filme iconice. Este realizat cu detalii uimitoare, surprinzând caracteristicile caracteristice ale maimuței Planeta Maimuțelor, inclusiv ochii și expresia ei proeminente. Aceasta masca din latex in forma de Maimuta din Planeta Maimutelor este asadar o alegere complet ideala si originala pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, petreceri aniversare si altele. Măștile noastre precum Maimuța din Planeta Maimuțelor ies cel mai bine în evidență la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și mai ales să fii cool.

Mască de maimuță de Halloween de pe planeta maimuțelor

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costumele de carnaval (măști) au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău favorit sau monștri de film înfricoșător.

Mască de carnaval de maimuță din planeta maimuțelor

Conținutul pachetului:

1x Mască de maimuță din Planeta Maimuțelor

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă