Masca de fata Deadpool - pentru copii si adulti pentru Halloween sau carnaval

Codul: 88-289
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Mască de față Deadpool - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval. Costum (măști) Deadpool pentru copil și adulți din latex 100% natural.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mască de față Deadpool - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval. Costum (măști) Deadpool pentru copii și adulți din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nasul măștii este confortabilă și respirabilă.

Mască Deadpool

Măști de Halloween pentru băieți/fete (copii) sau adulți

Deadpool este un anti-erou neconvențional din benzi desenate și filme. Masca lui surprinde un aspect distinctiv. Masca Deadpool vă permite să vă transformați în această figură amuzantă și de acțiune la diferite evenimente costumate. Este o modalitate grozavă de a adăuga puțină distracție neobișnuită la ocaziile tale costumate. Această mască de latex în formă de Deadpool este deci o alegere absolut ideală și originală pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, aniversare și altele. Măștile noastre precum Deadpool se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și mai ales să fii cool.

Mască de față pentru adulți Deadpool

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costumele de carnaval (măști) au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău favorit sau monștri de film înfricoșător.

Conținutul pachetului:

1x mască Deadpool

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă