Mască de față Hellboy (Diavolul) - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval

Codul: 88-283
275,00 lei Preț fără TVA: 229,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Mască de față Hellboy (Diavolul) - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval. Costum Hellboy (mască) realizat din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mască de față Hellboy (Diavolul) - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval. Costum Hellboy (mască) realizat din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nasul măștii este confortabilă și respirabilă.

Masca de fata de diavol carnaval halloween

Masca de fata de diavol carnaval halloween

Măști de Halloween pentru băieți și fete (copii) sau adulți

Dacă ne uităm mai atent la această mască a lui Hellboy , irezistibilul erou demonic, vom vedea că detaliile sunt exact ceea ce te-ai aștepta de la acest personaj iconic de benzi desenate. Această mască de latex în formă Baiatul din iad este deci o alegere complet ideala si originala pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, petreceri aniversare si altele. Măștile noastre precum Hellboy se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și mai ales să fii cool.

mâna înfricoșătoare de costum de halloween

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costumele de carnaval (măști) au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău favorit sau monștri de film înfricoșător.

Mască de față pentru adulți Hellboy

Conținutul pachetului:

1x mască Hellboy

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă