Mască de față JigSaw - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval

Codul: 88-282
175,00 lei Preț fără TVA: 145,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Mască de față JigSaw din filmul Saw - pentru copii și adulți de Halloween sau carnaval. Costum JigSaw (mască) din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mască de față JigSaw din filmul Saw - pentru copii și adulți de Halloween sau carnaval. Costum JigSaw (mască) realizat din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nasul măștii este confortabilă și respirabilă.

Ferăstrău pentru mască de față JigSaw

Măști de Halloween pentru băieți sau fete (copii) sau adulți

Inspirată de personajul înfiorător al lui John Kramer, masca de Halloween JigSaw este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă o doză de întuneric și frică costumului lor în noaptea de Halloween. Cu această mască, te poți transforma în JigSaw , care este cunoscut pentru testele și pedepsele sale brutale pentru victimele sale, dând personajului tău de Halloween un aspect înfricoșător și misterios. Fii pregătit să arăți ca un adevărat reprezentant al lumii groazei în acest costum. Aceasta masca din latex in forma de JigSaw este o alegere absolut ideala si originala pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, aniversare si altele. Măștile noastre precum JigSaw se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și mai ales să fii cool.

saw face mask jigsaw

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costumele de carnaval (măști) au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău favorit sau monștri de film înfricoșător.

continutul pachetului:

1x mască JigSaw

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

99%
99%
Haloween maska

Mască de față JigSaw - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval

Se ține bine pe față
Culori îndrăznețe

Super mască pentru o petrecere, carnaval sau Halloween. Totul a fost ok

Tradus din: sk