Masca de fata Spiderman - pentru copii si adulti pentru Halloween sau carnaval

Codul: 88-279
175,00 lei Preț fără TVA: 145,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Masca de fata Spiderman - pentru copii si adulti pentru Halloween sau carnaval. Costum (mască) Spiderman din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Masca de fata Spiderman - pentru copii si adulti pentru Halloween sau carnaval. Costum (mască) Spiderman din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nasul măștii este confortabilă și respirabilă.

Măști de Halloween pentru băieți (copii) sau adulți

Măști de Halloween pentru băieți (copii) sau adulți spiderman

Fiecare băiat/bărbat visează să fie un super-erou și acum, datorită acestei măști, poți experimenta cum este să fii un super-erou cu forța, rezistența și viteza lui uimitoare . Aceasta masca din latex in forma de om paianjen este asadar o alegere absolut ideala si originala pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, petreceri aniversare si altele. Măștile noastre spiderman se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și mai ales să fii cool.

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți spiderman

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costumele de carnaval (măști) au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău favorit sau monștri de film înfricoșător.

Conținutul pachetului:

1x mască Spiderman

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

98%
98%
Spiderman

Mască Spiderman

Material
Prelucrare
Culori
E cald acolo

Masca arată grozav - va fi grozav de Halloween. Culori frumoase și este suficient de mare încât ar trebui să se potrivească tuturor. Dar este important să aerisești pentru că este din silicon și se încălzește rapid.

Tradus din: sk