Mască de față verde (din filmul MASK) - pentru copii și adulți de Halloween sau carnaval

Codul: 88-290
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Mască de față verde (din filmul MASK unde a jucat Jim Carrey) - pentru copii și adulți de Halloween sau carnaval. Costum pentru copii si adulti (masca) Masca din latex 100% natural.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mască de față verde (din filmul MASK unde a jucat Jim Carrey) - pentru copii și adulți de Halloween sau carnaval. Costum pentru copii și adulți (mască) Masca realizată din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nasul măștii este confortabilă și respirabilă.

Măști de Halloween pentru băieți/fete (copii) sau adulți

Jim Carrey masca - masca verde

După ce îți pui „ Mască ”, lucruri uimitoare vor începe să ți se întâmple. Această mască vă va oferi abilități supranaturale, datorită cărora puteți realiza fapte incredibile și puteți transforma fiecare zi într-o aventură plină de surprize. Această mască de latex în formă Masca este deci o alegere complet ideala si originala pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, petreceri aniversare si altele. Măștile noastre precum The Mask se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și mai ales să fii cool.

Mască de față verde de Halloween

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costumele de carnaval (măști) au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău favorit sau monștri de film înfricoșător.

Mască de față verde pentru adulți

Conținutul pachetului:

1x masca Masca

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă