Masca de fata Yoda - pentru copii si adulti pentru Halloween sau carnaval

Codul: 88-291
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Mască de față Yoda - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval. Costum Yoda (mască) pentru copii și adulți din filmul Războiul Stelelor realizat din latex 100% natural.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Masca de fata Yoda - pentru copii si adulti pentru Halloween sau carnaval. Costum Yoda (mască) pentru copii și adulți din filmul Star Wars realizat din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nasul măștii este confortabilă și respirabilă.

Mască de față Star Wars - latex verde Yoda

Mască de față Star Wars - latex verde Yoda

Măști de Halloween pentru băieți/fete (copii) sau adulți

Masca Yoda este o alegere excelentă pentru fanii Star Wars care doresc să reprezinte acest personaj legendar pentru Halloween sau o petrecere costumată. Yoda este, de asemenea , un personaj iconic din lumea Star Wars, cunoscut pentru înțelepciunea și puterea sa. Această mască vă permite să obțineți aspectul lui semnătură cu urechi mari, tridimensionale și piele verde. Cu această mască pe față, vei deveni unul dintre cei mai populari și respectați eroi de film, iar acest lucru vă va aduce cu siguranță o mulțime de complimente și reacții hilare.

Această mască de latex în formă   of Yoda este o alegere complet ideală și originală pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, zile de naștere și altele. Măștile noastre precum Yoda se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și mai ales să fii cool.

Mască de Halloween Yoda

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costumele de carnaval (măști) au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău favorit sau monștri de film înfricoșător.

Conținutul pachetului:

1x mască Yoda (Războiul Stelelor)

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă