Mască de Halloween PIKACHU - Mască de față și cap Pikachu cu urechi și ochelari tricotate galben

Codul: 88-317
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Mască de halloween PIKACHU - Mască pikachu pentru față și cap cu urechi și ochelari galben tricotate - pentru copii (copii) și adulți pentru petrecere sau carnaval.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mască de halloween PIKACHU - Mască de față și cap Pikachu cu urechi și ochelari galben tricotate - pentru copii (copii) și adulți pentru petrecere sau carnaval, sau ca măști cool pentru o petrecere sau sărbătoare. Costum (mască) pentru copii și adulți cu motiv Pikachu din material tricotat acrilic ecologic și non-toxic . Vederea și respirația prin gura și nările măștii sunt confortabile și respirabile.

masca pikachu masca de fata cu urechi

Măști de Halloween pentru băieți (copii) sau adulți

Toată lumea știe cărțile pokemon și cred că cea mai faimoasă este pictograma Pikachu . Această mască tricotată acrilică în formă de Pikachu este, prin urmare, o alegere absolut ideală și originală pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, aniversare și altele. Măștile noastre precum Pikachu se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, club, petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și mai ales să fii cool.

Masca de fata pikachu de Halloween

Măști de carnaval - măști acrilice de carnaval pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costumele de carnaval (măști) au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău preferat sau în monștri sau animale înfricoșătoare.

masca de fata pikachu petrecere de carnaval

Conținutul pachetului:

1x mască Pikachu
1x ochelari

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă