Mască de rață - mască de halloween pentru față (cap) din silicon pentru copii și adulți

Codul: 88-326
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Mască de rață - mască de silicon pentru față (cap) halloween galbenă din silicon pentru copii și adulți- realizată din latex 100% natural pentru Halloween sau carnaval.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mască de rață - silicon pentru față (cap) mască de silicon galben de halloween pentru copii și adulți- realizată din latex 100% natural pentru Halloween sau carnaval. Costum pentru copii și adulți (măști). Material care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nările măștii sunt confortabile și respirabile.

mască de față din silicon de rață

Măști de Halloween pentru băieți (copii) sau adulți

Masca de Halloween este interesantă prin designul și detaliile sale elaborate, care o fac un plus izbitor în atmosfera înfricoșătoare. Cu caracteristicile sale înfiorătoare și elementele impresionante, vei avea impresia că intri în lumea animalelor. Este accesoriul perfect pentru cei care doresc să creeze un sentiment de suspans și mister la o petrecere de Halloween. Cu această mască pe față, vei deveni unul dintre cei mai populari și recunoscuți eroi de film sau animale și personaje emblematice, iar acest lucru vă va aduce cu siguranță o mulțime de complimente și reacții fericite.

Această mască din latex este, prin urmare, o alegere complet ideală și originală pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, zile de naștere și altele. Măștile noastre înfricoșătoare se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și, mai presus de toate, să fii cool.

masca pentru copii cap de rață galbenă

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costume de carnaval (măști)   au fost proiectate cu grijă și, cu multe modele uimitoare, vă puteți transforma în supereroii dvs. preferați sau în monștri sau animale înfricoșătoare din film.

Conținutul pachetului:

1x mască de silicon Duck

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă